fr3z 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 nick : why so serious ?! bitcH [7] admin : nie wiem podejrzewam ze albo latek albo slabiutko opis sytuacji : mapa inferno jestem w terro staty 15:8 jakis typek o nicku slabiutko plakal caly czas zebym wyszedl i chwalil sie ze ma takie ip jak admin latek23 chyba ok olalem to. po czym zrobil reconnecta i 2 min pozniej mnie zbanowal. W konsoli wyskoczylo mi KICKED BANNED. wyjasnijcie to albo odbierzcie mu adma nie zrobil mizadnych ssow nic. ban nie wiem za co. Mam tez swiadka o nicku are[t] ktory tez zostal zbanowany w ten sam sposob 2 min pozniejmoj steam id : 0:0:56875688moj nick : why so serious ?! bitcH [7]moje ip : 77.253.15.28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slabiuutko 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ona nie były bez powodu, oboje mieliście wh . latek nie ma klawiatury więc na moim kompie wszedł i zbanował was.. Nie potrzebne były ss kiedy mieliście wh , które było perfidnie widać . Spytaj PFK i innych graczy którzy byli online : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfk. 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 To prawda mieliscie oby dwoje wh sam pisalem na u@ zeby ich zbanowali sry ze sie wypowiadam w ub wiem ze nie moge ale to wyjatkowa sytuacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
are[t] 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 oby dwoje mielismy wh ? haha zrobcie ss to pogadamy.Dajcie nam jakikolwiek dowód, ze to "WUHA" mielismy ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slabiuutko 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Teraz jak by was odbanowali byście już nie mieli wh i można by było oskarżyć administracje o niesłuszne oskarżenia. Ale ja bez powodu nie wołam brata żeby zbanował kogoś , było perfidnie widać że macie wh oboje wiedzieliście doskonale gdzie macie iść , gdzie się wychylić i te " SKANY " . Bez ss teraz mozesz się wypierać ale ja mam świadków. Bo i ja i latek23 i PFK wszystko widzieli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
are[t] 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 co to za admini, ktorzy nie wiedza czy ktos cos ma ? ) Pozdrawiam ..Dwa razy wstawiłem ss mozecie robic ponownie ss rowniez wstawie i nie Puuaczie .edit@@ macie sluchawki z drewna, ze nie wiecie gdzie skanowac i gdzie sie wychylac ? I jeszcze jedno, mieliśmy niby "WH", mogliście zrobic ss aby sie upewnic a nie odrazu Ban, chyba latek nie powinien mieć admina skoro nie umie sie obslugiwac nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3z 0 Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 slabiutko prosze o wypowiedzi Head Admina !! chce dowodow na to ze gralem na wh ? demko rozpiske wszystko jesli czegos takiego nie ma to ban sie nie liczy prosze administracje o wypowiedzi jesli nie robil mi nikt ssow to sory ale ban niesluzszny gram od miesiaca na tym servie top5 wiele adminow mnie broni jak ktos gada ze gram na wh a tutaj jakis bob wchodzi nieogarniety idaje bana. jestem 100 procent pewny ze nic wam demko nie wykryje bo nic nie mam wiec prosze o ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ok brak ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts