siusiak2 25 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 leże -_- http://www.youtube.com/watch?v=tclAdLKF7BI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WEHF-N8v9Wk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jaki on ma ryjoch :OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 co za many ;D beka z niego jak ch..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak serio, to mnie to wgl. nie śmieszny. Widzicie że człowiek jest chory i jeszcze się z niego śmiejecie, jakbyście byli na jego miejscu, ciekawe czy było by wam tak wesoło ... Tyle ode mnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 FAKTYCZNIE BO ZOSTAŁ ZMUSZONY DO TEGO NAGRANIA I JEGO OPUBLIKOWANIE chyba nikt, kto bierze swoją chorobę na poważnie nie wstawia tego typu/pokroju filmików ze swoim udziałem -gosciu wykorzystuje swoją "chorobę" dla sławy, a Wy łykacie jego zagrywki, że jest POSZKODOWANY, wystarczy ciut myśleć, żeby na takie coś wpaść a, że za pajacowanie trzepie hajs to już inna sprawa -chyba Panno nie powiesz mi, że go siłą nagrali i wrzucili do internetu -wszystko jest za jego 100%ową i umyślną wiedzą jak i zgodą -bo sam te filmiki wstawia TYLE ODE MNIE -dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kolego, czy ty wgl. umiesz czytać ze zrozumieniem, bo raczej sądzę że nie. Chodzi mi tu o wypowiedz między innymi Młodego, pozwól że ci zacytuję. Jaki on ma ryjoch :OOOO No przepraszam, napisałam że jest chory i nie musicie lać z jego wyglądu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kolego, czy ty wgl. umiesz czytać ze zrozumieniem, bo raczej sądzę że nie. Chodzi mi tu o wypowiedz między innymi Młodego, pozwól że ci zacytuję. No przepraszam, napisałam że jest chory i nie musicie lać z jego wyglądu... Jezu spokojnie nie jestem na jego miejscu i się cieszę... Jak jest taki chory to po co wgl to wrzucają i po co daje się kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jezu spokojnie nie jestem na jego miejscu i się cieszę... Jak jest taki chory to po co wgl to wrzucają i po co daje się kręcić. Hmmm... no nwm, bo może chce życ jak inni ? Próbuje cieszyć się życiem, nie zwracając uwagi na swój wygląd... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Hmmm... no nwm, bo może chce życ jak inni ? Próbuje cieszyć się życiem, nie zwracając uwagi na swój wygląd... Nie patrze na swój wygląd bo teraz lekko przytyłem i inne. Cieszę się życiem takim jakim mam, teraz już taki "bogaty" nie jestem Żyje normalnie sam z matką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Beka z typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi