MGotze 25 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Kogo obstawiacie ,w niedzielnym spotkaniu tytanów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Real ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 tyle po realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Zaraz bd spam ze to WINA SĘDZIEGO!!VeB!!! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Niestety mój klub przegrał ,jestem smutny ,ale wina nie leży tylko na sędzim ,bo nie można zaprzeczyć ,że nie był najlepszym arbitrem zarówno dla obu drużyn . Najbardziej zawinili obrońcy w ogóle nie dawali rady , piłka od Messiego do Neymara (później kontrowersyjny karny) ,nie powinna przejść . Dodatkowo słaby mecz Ronaldo jak i Bale ,najlepiej prezentował się Benzema i Di Maria . Co do czerwonej kartki Ramos'a ,ja tam faulu nie widziałem ,ale nie będę się sprzeczał jak podyktował karnego sędzia to podyktował i już . Ramos jednak nie był najbardziej poszkodowany ,bo Benzema który rozegrał fantastyczny mecz musi zejść ,aby obrona była pełna ,całkowicie mnie to rozwaliło ,przynajmniej ja zmieniłbym Bale ,który nie grał tak samo mistrzowskiej piłki . Aczkolwiek mecz był zaje^isty nie można powiedzieć ,że brakowało emocji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dwa karne wypaczyły spotkanie.1. CR - poza polem karnym2. Neymar - wiatr go przewrócił, podobnie jak z Cristiano. Tyle, że tutaj Real ucierpiał czerwienią.Poza tym widziałem filmik na necie, że Sergio Busquets nadpnął na twarz Pepe, ale nie miałem czasu obejrzeć dokładnie. To w tym meczu było..? Jak tak to wiadomo.. co można powiedzieć o arbitrze spotkania.Jak to w Grand Derbi - mecz dobry, poziom sędziowania tragiczny - jakby wynik miał być ustalony. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mi się mecz bardzo podobał. Było wiele emocji jak i nerwów. Arbiter popełnił kilka błędów, ale nie zapominajmy, że to też człowiek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dobry mecz byl ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Niestety, ale tam gdzie wchodzi gra o miliony tłumaczenie "to tylko człowiek" wyjeżdża swoim ferrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi