Pale Bongo 2 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 1. Serwer: #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl2. Nick: Pale BonGo*[Z.Z.P.H.I.M] !3. Imię: Patryk4. Wiek: 215. Znajomość Amx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: 1 dzień 16 godzin 40 sekund + na servie jakieś 350 h +9. Opisać siebie: Młody chłopak , lubiący piłkę nożną różnego rodzaju sporty , czasem pograć w cs-a pobyczyć się ze znajomymi , skoczyć czasem na jakieś piwko.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: dużo gram na codzie i czasem jak trzeba admina to go niema a ja jestem ciągle.11. Linki do reklam: Za reklamy zapłacę 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SSY -----> BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie ----> pózniej ban na 5 do 30 min (zależy jak go nad używa) -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , a pózniej ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam pozdrawiam Pale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No to w skrócie - Noł lajfisz na serwie, jest paru adminów na 350 sprawdzą cię. Tak, okres próbny (5 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem naTAK: -wymagania -czesto na serwerze (okres probny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem na TAK, bo spełnia wymagania i dużo gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na Tak -Wymagania -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem Na tak Zabranie mu mikrofonu pomogło dodatkowo Zmienił Swoje zachowanie o 360 stopni nie wiem czy dla admina nie wiadomo czy jak dostanie admina będzie cwaniak Jestem Na tak Daje Ci szanse Bongo Ale i tego nie ..... ! Dodatkowo gram duzo na innych nickach i Bongo nIe wie kiedy jestem kiedy nie i widze ze sie zmienił ! Jestem Na tak Na serwie jest mało adminow praktycznie tylko Ja Ebro nowy admin lala wbije jak ma czas A ja nie mam specjalnie czasu Dziewczyna nie pozwoli !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem na tak -Jest miły - Bardzo często jest na serwie tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Po opiniach widze ze sie zmieniles jestem na TAK Bonguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 wysokie mniemanie masz o sobie coś widzę ^^ ogromne braki, w poprawnym składaniu zdań -które oślepiają purystów, bądź osoby z wrodzonym pedantyzmem -ponadto ostatnio wykazałeś się swoją dojrzałością, a raczej jej brakiem, stąd też mój głos: NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jestem na tak ,z powodu wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Siusiak nie rozumiem po co się wypowiadasz skoro w innym temacie (dokładnie była to skarga na nequ) napisałeś cytuję: "Jak ja się cieszę, że nie gram już na tym serwerze, który został zawalony żałosnymi namiastkami człowieka.", więc Twoja opinia nie powinna być wgl brana pod uwagę.Co do podania - Tak, po raz drugi btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jestem na tak, godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Okres probny zobaczymy czy dasz rade. Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi