Senrox 869 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 1. Serwer: bf2 2. Nick: senrox.3. Imię: Adam4. Wiek: 17lat5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Będzie na pewno 8. Czas spędzony na forum: 40dni9. Opisać siebie: Każdy mnie chyba zna10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo jest dużo cziterów a admini za często nie wbijają11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss-y - wh, aim - demo -Gdy ktoś nadużywa micro; ban od 30 do 3h -Nadużywa Kultury na serwerze; od kicka do bana na 4h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Kolega niżej zapytaj się Soota. ile moge, mlodego, muchy, eidena. Luke i innych Eiden na forum amm 40dni, 1049 postów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 admini za czesto nie wbijaja? przez wiekszosc czasu jest jakis admin a to wlasnie ciebie malo co widze wiec narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Senroxa widzę często w przeciwieństwie do tego ile widzi go Vernon, ale zwykle wtedy również gram ja i inni z adminów, więc nie rozumiem argumentu że rzadko wbijamy.Poza tym jestem za. Ogarnięty, wymogi spełnia, nie zachowuje się jak dziecko przynajmniej przy mnie ; )) Więc jeżeli soot uważa, że się przydasz to jestem za.PS. Tylko forum popraw, bo to konto chyba tylko po podanie założyłeś ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Senrox, grasz ale kiedyś luki coś napisał - "Admini to grono elitarne i nie można tego stanowiska znormalizować" -(pogram troche i dostane adma) Czyli Nie, a dlaczego? Każdy z teraźniejszych adminów BF2 gra na serwie przynajmniej 1 miesiąc a dopiero potem składał podanie, ty masz VIP i grasz no już 1 tydzień, ale to nie zmienia faktu że i tak jesteś nowy nawet jeżeli jesteś w topce. Nie, pograj tyle ile każdy a potem wal podanie a z tym że admini rzadko wchodzą to troche wymyślasz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Za mało grasz, pograj jeszcze troche i spróbuj, na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE--Senrox wiem ze spelniasz prawie wszystkie wymagania i ogarniasz ale pograj jeszcze przynajmniej z 2 tygodnie na Bf2. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi