MuRoWaNy !! 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 1. Serwer: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl 2. Nick : [__MURU__] 3. Imię : Jakub 4. Wiek :15 5. AMX(0/10) : 4 6. Mikrofon :TAK 7. Składka : NIE 8. Czasami lecz moim zdaniem admin jest bardziej potrzebny na serwie niż na forum. 9. Mam na imię Jakub (wole Kuba :] ). Mieszkam w okolicy Dębicy( woj. podkarpackie). Interesuje się piłką nożną oraz siatkówką. Uczęszczam do II klasy gimnazjum. 10. Często grając na tym serwerze spotykam dużo cheaterów których nie ma kto banować. 11. Zrobię jeśli będę miał pozytywne komentarze 12. a) Robie screeny i daje bana b) 1 raz - upomnienie na środku ekranu 2 raz - kick z powodem 3 raz - ban na określony czas c) 1 raz - kick z powodem 2 raz - ban na określony czas 13. Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Masz bana - Nie Po co wy spamicie, niech ktoś zamknie ten temat, chłop ma bana czyli nawet przy 100 % tak nie będzie miał adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie: -wymagania -składka -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Strasznie.. -amx -reklamy -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 "11. Zrobię jeśli będę miał pozytywne komentarze :D" - Nie tak to działa... - Składka - NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie -składka -amx -NS -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No powiedzmy tak podanie napisałeś chyba "na kolanie" ale jako że grasz często i wydaje mi się, że jesteś ogarnięty byłbym na TAK , lecz no brak reklam ,aktywnosci na forum i NS ;/ a co do AMX ja tez w podaniu napisalem 5-6 wiec zaden problem sie nauczyc posiedz na forum pokaz ze ci zalezy i zapraszamy za 1-2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Na nie. Aktywność na forum i serwerze Składka Reklamy @Edit Z tą aktywnością na serwerze to mój błąd.(zamyśliłem się i napisałem w tym podaniu) Ale z tego co mi wiadomo nie dostał UB. http://forum.cs-classic.pl/topic/16271-banbez-jaj/#entry95823 http://forum.cs-classic.pl/topic/16267-wtf/ Edytowane 26 Marca 2014 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZi 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie chce być niemiły, ale grasz na serwerze tylko premkami, co każdego drażni i już sobie wyobrażam jak często byłyby bany. Składki są obowiązkowe dla NS. I brak reklam którą są także obowiązkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na nie. Aktywność na forum i serwerze Składka Reklamy Akurat na serwie to on jest często i długo ... Zgłaszasz w sumie na u@ cheatty i wgl.. Ale ogarnij reklamy i składke.. a co do amx to modem chyba kazdy potrafi obsługiwać ... Zrob reklamy, ogarnij składke i napisz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na nie reklamy amx składka ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na nie ! Powody : reklamy, składka, ns, aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jestem na Nie Brak doświadczenia Aktywność na serwerze Aktywność na forum Podanie wg mnie nie przekonuje do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Na nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi