CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nick : TrieTuLink do SSów : brakWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1846921Serwer : de_eldoradoLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=18907 Jeszcze szukam , ale nie ich nie wiedzę , soot czy na pewno mi je robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Automatycznie robi screeny, masz 24h na znalezienie i wklejenie ich tu - inaczej Brak UB. http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak zrobilem 5 ss-ów !! Musisz mieć chyba ze nie chcesz ich nam pokazać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Soot ja ich nie mam naprawdę nie robię was w balona , możecie nawet zobaczyć czy z demka coś miałem , ale mówię wam , że nic nie miałem to był czysty skill. Siwy ja nie mam Windows 7 , tylko XP i ja tego nie kuma , jak to mam znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 24h masz na znalezienie screenów, poradnik jest i w ch* wiecej na necie. Bez ss nie ma UB i nie masz po co więcej pisać chyba że będziesz miał screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mam nie dostać UB za nie winność ?! bez przesady! wstawię demko , bo ss`ów nie mogę znaleźć ! Mają być screeny, 24h masz na to. Link Demka : http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1404011847-de_eldorado-1396370820-1396372320.zip Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez peGon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No weźcie sprawdźcie te Demko , jestem czysty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mamy na to 24h, mamy też swoje życie i inne sprawy. Nie da się wszystkiego zrobić na już. Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Majki woli oglądać demka, dla mnie liczą się screeny mają się tu znaleźć w 24h. Czas masz do 2.04.2014 : 19:08. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez M@jki H@rdcor To jest twój klient:D To ty sprawdzaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 jakos mi ssy dzis zrobili i byly, odpowiem Ci dlaczego byly? Bo gram czysto i ssy byly czyste. Ty próbujesz sie wymigac, ze ich nie masz bo odpalony grales:) Prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qab 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Były bo masz CS'a ze strony cs-classic.pl . On może mieć innego , starszego CS'a albo robi nas w tzw. bambuko. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez M@jki H@rdcor też mam starszego cs'a i jakoś zawsze mam ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A po co wy sie wypowiadacie? jak modek zobaczy po warnach poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Qab zgadza się na Counter-Strike1.6 NS by CWANIAK , może przez tego c.s mi nie zapisało tych ss`ów ,bo on trochę dziwny jest. Miałem jakieś inne , ale je usunąłem , żeby zobaczy czy będę miał te ss`y zrobione przez Soot. Tak jak mówiłem szukałem wszędzie i nawet w innych Folderach i skorzystałem z Poradnika. Ludzie wstawcie się w mojej sytuacji jaką ja mam , nie mogę znaleźć ss`ów to co wy byście zrobili np. Siwy ?. Jesteś Adminem i UbTeam i co ty byś zrobił jak nie mógłbyś znaleźć ss`ów zrobionych przez Soot ?. Dobra róbcie co chcecie , nie grałem na Czitach !. Dostanę Ub będę wdzięczny , nie to pożegnamy się . Szkoda by byłow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To jest temat do pogaduszek? wiesz co? Wali mnie to że "nie masz" Nie ma opcji żebyś nie miał, a że znaleźć nie potrafisz to nie mój problem ponieważ ja ci dałem poradnik, i na necie masz ich w ch* dużo. Nawet głupie, wyszukaj > pliki > mapa (ty miałeś ss na..) de_eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodein1 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mialem podobna sytuacje, ss'0w nie bylo nigdzie, zaden poradnik mi nie pomagal(mialem win7), zostalem zbanowany juz na 4serwCh i nic. Stworzylem nowe konto to konto to nie administrator, od tego momentu ssy mi wchodza , lecz i tak musze je wyciagac Programem IrfanView , ale to nikomu nie przeszkadza moze to jakis wirus? Zrob dokladne skanowanie komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Siwy mówię Ci , że nie mam ku*** Windows 7 !! , ty chyba nic nie rozumiesz ! Trudno.. /Dla mnie czas mija a ty nadal spamisz zamiast poszukać, i nie ma opcji żeby nie było. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie mam ss`ów mówię Ci po raz któryś ! , mam jakiegoś zje***** c.s który mi nie zapisał ss`y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Znajdziesz ss - pisz temat. Bo na razie spamisz ile mozna.. //Ja nie moge bez screenów dać UB, więc.. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi