Senrox 869 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 1. Serwer: 45k cod 2. Nick: senrox.3. Imię: Adam4. Wiek: 17 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Kupione Premium8. Czas spędzony na forum: 43 dni9. Opisać siebie: Mam na imię Adam, Chodzę do 1 klasy Liceum ogólnokształcącego. Lubie sport, interesuje się grafiką 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: 4 adminów na serwerze więc11. Linki do reklam: UZGODNIONE Z H@ SERWERA12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss-y na wh, demo na aima -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/kick/ban od 30 do 3h -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie/kick/ban od 30 do 3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 okazja bo reset GT dziwie sie jak z 9.8 H masz rank 5 a to reset był Od niedawna grasz na 45k ale ze względu że no z adminami też słabo i za bardzo sie nie przykładają (tu. mucha, - wiesz o czym mówie) to dam ci tak, godziny nadrobisz mając admina na serwie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ja tez jestem na Tak ogarniety gracz poradzi sobie z funkcją admina na cod45 , a z racji tego ze jest malo adminów na te godzinki można przymrużyć oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Składasz podanie skoro dla ciebie każdy na serwie ma wh albo softa bo widzi twoją klase za 30zl?...Pograj troche na serwie.. obczaj ile osob widzi daną klase i wgl dopiero złóż podanie.. Na chwile obecną duzie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siwy ale o co Ci kurw * znowu chodzi co? Krótko mówiąc odpierdol się ode mnie i zajmie się 4 k bf2 i UB a nie pierdolisz co Ci slina na język przyniesie bo ja wiem co musze zrobić i robie to tak jak umiem i najlepiej jak umiem a jak masz jakiś problem to go rozwiąż a nie dopierdalasz się do kazdego Przepraszam za wulgaryzmy ale jestem zdenerwowany i mam parę problemów do rozwiązania a co do podania jestem na tak przyda się ogarnie ta osoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tak, przyda się. Wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na Tak Aktywny na forum Aktywny na serwerze Miły Da się z nim pogadać Taki tam No-life Bot Nie umie grac Strzela enterem Wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na tak. Widziałem cie ostatnio pare razy na serwie a adminów zero, znam cie trochu i myślę ze ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonowka 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 na TAK mysle ze sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nadajesz się na to stanowisko, spełniasz wymagania, myślę że się przydasz, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na Tak. Pisz GG/PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi