Ruskiee 31 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siemanko mam taka proźbe czy by dało naprawić misje ? Ponieważ mam misje z m3 zabiłem jakieś 30 zombie z m3 a mi zaliczło 10 jak by dało rade bym prosił o naprawienie tego błędu/bugu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Musisz nawalać cały czas do "bólu".Po resecie zostanie to poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Bug z misja fiveseven czy jakos tak bron zabic tam chyba 30 zm czy tam 20 ale nie zalicza nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Bug z misja fiveseven czy jakos tak bron zabic tam chyba 30 zm czy tam 20 ale nie zalicza nic ... Widocznie tylko ty masz ten problem Ja normalnie robię tą misje cały czas jak zabije to zalicza xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris 1 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 reset był 5 a misje dalej zbugowane czy będzie to poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dalej się bugują?Przy sprawdzaniu zaliczało mi questy Możesz podać nazwę misji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris 1 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Niektórzy pisali ze misja zabić 20 z fiveseven czyli "ZAGINIONA CIEZAROWKA" jest zbugowana sam zabiłem z 30 zm a trzeba 20 i dopiero zaliczylo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Sprawdzę, choc niektórzy na serwerze mówią, że im działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 w tej misji trzeba zabić z pewniej odległości. Jest napisane jak byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dokładnie zabij z dystansu czy coś takie sam dziś to zobaczyłem ze jak zabije z daleka to zaliczy a jak z bliska (metra) to nie zalicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szostakPL 0 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mi się buguje misja z fiveseven zabilem 10 a zaliczylo mi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 SzostakPL masz zabic 20 osob z fiveseven z dystansu pisze wyzej czytaj na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Tak powiem większość tak zwanych Q są zbugowane. Lecz tak naprawdę da się to przeżyć wystarczy sobie trochę dłużej po grać i nabić sobie trochę expa Sam trafiałem np z glockiem 4k dmg trzeba zadać i mało co mi zaliczało ale powoli pomału i zaliczyło Mi np to nie przeszkadza lecz kolwiek przydało się nie które Q po prawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Może dodać rozpiske jaki Quest ile daje expa bo nie wiem cyz opłaca się robić, tylko bez opisów misjiżeby konkurencja nie skopiowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wybierasz misje i tam masz podaną nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi