SWAT 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 nick: SWAT SSy: Nie Ma sprawdzałem Wycinek z consoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 20[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Kaq[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_I Nick: Kaq w banie dlatego ze kolega grał Link do Bana: Nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czekamy na demko od admina banującego PaPkU http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie przypominam sobie żebym dał bana takiemu nickowi, a po drugie nie na Hell'u, nie wiem jak to się stało że jesteś zbanowany przeze mnie, ale ja tego bana nie dawałem.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAT 2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dostane UB czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dobra tylko jest taka sprawa, że napisałeś tą prośbę po upływie 24h od dostania bana. Czyli regulaminowo nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi