Nikotyna 77 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 1. Serwer: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl 2. Nick: Nikotyna 3. Imię: Michał 4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Steam8. Czas spędzony na forum: 10d 13h 59m 5s9. Opisać siebie: Miły, sympatyczny, uczciwy, pracowity; ;P, spokojny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Byłem tu adminem, jednak z braku wolnego czasu zrezygnowałem. Jednak teraz wróciłem i chce pomóc w ogarnieciu serwa 11. Linki do reklam: Tutaj jest mały problem nie przychodzą mi linki z innych stron z aktywacją. Jednak jak bd jakaś możliwość to poreklamuje w inny sposób serwer, jeżeli nie będzie można to zrobię w piątek na informatyce reklamy 12. Co zrobisz gdy:. -Ktoś używa dopalaczy; demko/ ssy -perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie - ban 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie - ban 30 min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Wiek 15+ + Mikrofon(nie wymagane aż tak) + Minimum 20 godzin gry na serwerze brakuje tam 2h chyba ;P Kultura + Obsługa amxmodmenu w jednym palcu + Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM + Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) + Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera + Reklamowanie Serwerów + Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Proste że tak. dużo pomaga, miał admina i dobrze się nim zajmował, przyda się ktoś ze starej ekipy na Codzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 na tak -siedzi na serwerze -ogar -pomaga adminom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Na Tak Pisz GG/PW /close 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi