SpirytusMniePokonal 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 1. Serwer: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl 2. Nick : SpirytusMniePokonal 3. Imię : Patryk 4. Wiek :20 5. AMX(0/10) :6./10 6. Mikrofon : Nie . 7. Składka : Nie , dam jak uznają mi admina . 8. 23m 26s 9. Pracuje , większość czasu spędzam grając na tym serwerze , staż 5 lat w csa . 10. Za duzo cziterow chce utrzymac porzadek 11. --------------------------- 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie i ban 5min lub 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; ban 30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non STEAM_2:0:66852456 0 00:11 29 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dubianek 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Hmm Reklam nie ma Ale potrzeba adminow a wiem ze on często siedzi na cs Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jestem na nie dlaczego ?? - 20 lat wątpie w to jeżeli nie rozumiesz pytania o składke ... - amx 6/10 wiec wątpie ze wogole cos potrafisz obsługiwać się amx - brak reklam + często cie widzę na serwie Ewentualnie dać go na sprawdzenie aby go któryś z adminów sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ogarnij reklamy, składke i ogarnij sobie modem amx co gdzie jak pod którym klawisze.. I mozemy porozmawiac .. Za okresem próbnym jestem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tak jak małolacik, Pomagasz dużo, ale z amx jest problem, okres próbny dla Ciebie jak na razie. - reklamy - składka - amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na razie na nie. Popraw aktywnośc na forum i złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi