Aruś 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Siemka. Niestety będę nieobecny przez jakiś czas. Może to być kilka dni, tydzień albo i dwa. Powodem jest zniszczony wiatrak od coolera(wiatrak od procesora) i bez niego nie mogę włączać kompa, bo się spali.. nawet z tym wiatrakiem sprawnym temperatura była do 70 stopni. Mam laptopa, ale trochę gorzej chodzi wszystko. Na forum będę bardzo często, a w grze będę sie starał wejść dziennie tak na około +2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tu kupuj szybko i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Miałem ten sam problem kiedyś ale w komputerze stacjonarnym polecam pastę chłodzącą specjalną na procesor daje bardzo dużo. No cóż wracaj szybko 3majsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Moja pasta podobno jest dobra mimo wszystko będę zmieniał na gc extreme co do coolera, to dzisiaj będę miał nowy wiatrak na procesor(duże temperatury są spowodowane słabym radiatorem i też wentylator był zbyt słaby, żeby ogarnąć 12-15h grania xd) więc problem coolera zniknie dzisiaj i tak będę kupował nowy. Dla zainteresowanych tani i w testach wypadł całkiem nieźle. Silentium pc he1225. Koszt to 130zł, czyli bardzo mało w porównaniu do wyników troszkę lepszych, ale koszt tych lepszych to już +200.. Ale mam inną złą wiadomość.. mój cudowny dostawca internetu (internetia) poinformował, że koparka przerwała światłowód i nie wiadomo kiedy będzie internet.. także na dzień dzisiejszy nie będzie mnie wcale w grze, a na forum będę się pojawiał co jakiś czas(mam wyznaczoną ilość transferu na telefonie) :/ także może mnie nie być nawet tydzień w grze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Więc.. w jedną noc naprawili światłowód polecam dostawcę inernetu jeszcze dziś wrócę do gry a przynajmniej powinienem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi