JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: JeloneK 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gofer 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10 Kwietnia 2014 19:00-19:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Niżej 6.Opis sytuacji: Chodzi o to, że jakiś typek wchodzi na serwer i zaczyna się duży spam przez 3-5 rund a co robi Gofer ? Siedzi na spect, pisze na say i wg nie reaguje na to co się dzieje na serwerze świadkowie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 za reklamę jest perm! dobrze zrobił regulamin sie kłania i pewnie dlugo to trwalo bo kogos ogladal i trzymał hotkeye na ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 czlowieku dostaje tyle spamu na [email protected] sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Proszę składać podania Z tego co wiem (od reszty adminów) jest tam straszny spam, serwer jest ciągle full, a adminów jest po dwoch maksymalnie.Serwer jest nowy, a starych adminów usunąłem. Proszę wziąć to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gofer jeste ogarniętym Adminem który nie musi wszystkiego zobaczyć jak ma taki spam na U@ wiem bo byłem adminem więc wy jeszcze ciekawe kiedy admin zobacze ciekawe napisałem Goferowi na steme i od razu ogarnął a wy już płaczecie jeszcze bez sensowna skarga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 za reklamę jest perm! dobrze zrobił regulamin sie kłania i pewnie dlugo to trwalo bo kogos ogladal i trzymał hotkeye na ss Ty chyba nie przeczytałeś o co chodzi dokładnie tu nie chodzi o bana tylko o to, że typek reklamował cały czas a admin nie zwrócił na to uwagę przez kilka rund a spam był dość duży ;d Spam u@ to spam u@ ale typek spamował na say a to się dało zobaczyć bo nic innego nie było widać tylko reklame ;d Lecz w jakimś tam stopniu rozumiem Gofera duży spam, jedyny admin na serwerze 32/32 serwer strasznie duży problem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Był jeden admin na serwerze więc co się dziwić że nie ogarnął. Też tak mam i to nie raz. Dajcie spokój, nowy serwer i ogólnie jest 3/4 aktywnych adminów na tym serwerze więc wiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Znalazłem tam następnych adminów Mam nadzieję że do końca tygodnia go ogarniemy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi