odrazu rzuca sie do gardla 3 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nick :OPOROWY ZAWODNIKLink do SSów :Nawet ich nie dostalem Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'Serwer :ONLY DD2Link do bana:nie widze w amxbans Panie adminie to,że mialem staty 17 na 0 i inni pisza Ci ze czituje i jezeli popatrzylbys ile razy juz wczesniej dostawalem screeny to moglbys troche pomyslec i doszedlbys do wniosku ze nic nie mam i ogarnalbys boty które maja slabsze staty a graja na haxach..na tym servie screeny wrzucalem juz kilkanascie razy,w grze mam inny nick teraz niz wczesniej ale na forum mam taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie widze twojego bana w AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba pomyłka, a nie ban nadany specjalnie. UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi