odrazu rzuca sie do gardla 3 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Nick :OPOROWY ZAWODNIKLink do SSów :Nawet ich nie dostalem Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'Serwer :ONLY DD2Link do bana:nie widze w amxbans Panie adminie to,że mialem staty 17 na 0 i inni pisza Ci ze czituje i jezeli popatrzylbys ile razy juz wczesniej dostawalem screeny to moglbys troche pomyslec i doszedlbys do wniosku ze nic nie mam i ogarnalbys boty które maja slabsze staty a graja na haxach..na tym servie screeny wrzucalem juz kilkanascie razy,w grze mam inny nick teraz niz wczesniej ale na forum mam taki sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Nie widze twojego bana w AMXBans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,691 Posted April 11, 2014 Root Share Posted April 11, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba pomyłka, a nie ban nadany specjalnie. UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts