SeT [1g] 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na wstepie mojego podania chce zaznaczyc to iz gracze mnie naklonili do napisania jego. Co nie zmienia faktu iz chcialbym nim zostac , a wydaje mi sie iz takich ludzi jak ja potrzebujecie.Imię :PatrykNick:SeT [1g] Paula <3Wiek :17Znajomość AMXX[(1/10) :10/10 (mialem 2 lata wlasna siec moge tworzyc nawet modele broni na cod mod oraz diablo mod)Mikrofon(tak/nie) :TakSkładka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : Nie (czemu? , Wydaje mi sie iz na dana chwile strasznie duzo osob nie doswiadczonych kupilo admina i macie oplacony serwer na dluzsza mete . Jak bedzie taka potrzeba to owszem zaplace , nie mam problemu z funduszami )Steam/NS :Steam (maniac__)Kontakt::Steam (maniac__) gg ( 15729791)Dlaczego ty? :: Poniewaz mam b.duze w tym doswiadczenie i potrafie odroznic aima czy wh od dobrego gracza w przeciwienstwie od niektorych adminow co mysla ze aim to tylko strzal w glowe co jest nie prawda sam kodowalem kiedys takie programy i ustawialem np 3 strzaly w klatke i ostatni w noge (duzo ciezej jest to wykryc ale ja juz znam takie programy na wylot i nie jest to dla mnie problemem )Ilość godzin przegranych na serwerze : Godzin? Nie chce mi sie sprawdzac ale napewno duzo Top 2 sie samo nie wbilo )Link do Reklam : Zrobie napewno po rozpatrzeniu podania oczywiscie pozytywnym (moge reklamowac serwer np co 3 dni i robic po 5-10 reklam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na tak, wiek, steam, mikrofon, amxx, ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dziekuje za glos ale niestety napisalem podanie nie na tym serwerze . Prosze o wejscie w poadnia only dd2/inferno . A ten temat o usuniecie. Przepraszam za blad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiStRzUnIu MuRz 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 jestem za zajebisty gracz nadawałby sie na admina po niewaz gra bardzo czesto :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak już podanie jest tutaj to się wypowiem. Nie wiem jak z twoją aktywnością na serwie ale widze konto tylko dla podanka założone, do tego ostrzeżenie... Aktywności na forum nie ma więc na nie. Wrzuć nam jakiś swój plugin, czy nawet paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 To nie przypadkiem na dd2 podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 przeciez napisał ze sie pomylił a tam tez złozył drugie to te mozna usunać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Czy to podanie jest na pewno na 45k?Jeśli tak to nie ma cię w bazie ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 "]Dziekuje za glos ale niestety napisalem podanie nie na tym serwerze . Prosze o wejscie w poadnia only dd2/inferno . A ten temat o usuniecie. Przepraszam za blad .przeciez napisał ze sie pomylil )) chodziło mu o only ale juz został tam przyjety .. http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=5101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To ja na serio,lepiej się pójdę przespać.^ ^CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi