zbk 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. Serwer: DD2 2. Nick: zbk3. Imię: Tomek4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: Zbytnio nie loguje sie na forum ale jak zostane adminem to bede sie logowac co dziennie9. Opisać siebie: mam 22 lata miszkam w Gdyni gram w csa 24/h jestem wysotko w rankingu jestem doswiaczonym graczem10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo wkurza mnie to jak gram mwieczorami lub wdzien jest duzo cziterow 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Pernamętny BAN ! -Gdy ktoś nadużywa micro; kick na 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ban na 1 dzien12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez zbk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Widziałem cie wczoraj w nocy, więc tak bo to nowy serw i trzeba adminów a tym bardziej nocą i wieczorami bo od cheatów sie roi. Ile wczoraj zbanowałem przez strone. Tak, ale próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na Nie -reklamy -forum - 5. pkt mnie przeraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A ja jestem na TAK. - Często zgłasza mi chity na U@. - myśle że sb poradzi. - to tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zmiana zdania na tak -aktywny na serwerze -ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 NA Nie +aktywny na serwerze -konto dla podania -aktywność na forum Jak ktoś może mieć dużą aktywność na forum jeżeli dopiero serwer tu został przeniesiony??? Jestem na tak. Jak kolega @UP wspomniał "aktywny na serwerze"+ Skłdka+ Steam+ Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Steam już jest Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi