zbk 0 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) 1. Serwer: DD2 2. Nick: zbk3. Imię: Tomek4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: Zbytnio nie loguje sie na forum ale jak zostane adminem to bede sie logowac co dziennie9. Opisać siebie: mam 22 lata miszkam w Gdyni gram w csa 24/h jestem wysotko w rankingu jestem doswiaczonym graczem10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo wkurza mnie to jak gram mwieczorami lub wdzien jest duzo cziterow 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Pernamętny BAN ! -Gdy ktoś nadużywa micro; kick na 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ban na 1 dzien12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Edited April 12, 2014 by zbk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Widziałem cie wczoraj w nocy, więc tak bo to nowy serw i trzeba adminów a tym bardziej nocą i wieczorami bo od cheatów sie roi. Ile wczoraj zbanowałem przez strone. Tak, ale próbny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOKE 473 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Na Nie -reklamy -forum - 5. pkt mnie przeraża Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSUNAMI 12 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 A ja jestem na TAK. - Często zgłasza mi chity na U@. - myśle że sb poradzi. - to tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Zmiana zdania na tak -aktywny na serwerze -ogarniety 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 NA Nie +aktywny na serwerze -konto dla podania -aktywność na forum Jak ktoś może mieć dużą aktywność na forum jeżeli dopiero serwer tu został przeniesiony??? Jestem na tak. Jak kolega @UP wspomniał "aktywny na serwerze"+ Skłdka+ Steam+ Wiek+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,692 Posted April 12, 2014 Root Share Posted April 12, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Steam już jest Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts