rappid.rs 2 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Witam, chciałbym złożyć propozycje co do serwera "FFa + BF2". Serwer jest fajny , tylko czasami czuje niedosyt , chodzi mi o :-->Brakuje mi komendy "votemap" w consoli , przydaje się Ona gdyż jest duża mapa i są 3/4 osoby to trzeba czekać 10min do rtv , a tak to wystarczy wpisać votemap + id mapy-->Przenikanie przez towarzyszy z drużyny , po co? bo czasem są wyzywiska typu "dzieki za bloka" itp, często mnie blokują i naprawde by się to przydało -->czat głosowy z drużynowego na ogólny . można z kimś pogadać a nie tylko pisząc :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
eiden7 49 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Czat głosowy ogólny to głupota, bo tak jak Ty będziesz chciał z kimś pogadać tak inni będą chcieli np zarządzać taktyką grania między swoim teamem, a tylko tego admini nie słyszą w przeciwnym teamie. Druga sprawa, że i tak Steam i NS się nie słyszą.. kolejny plugin do wgrania w takim razie.Votemap - czemu nie.Przenikanie - może być, choć wolę bez na bf'ie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vernon 114 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 przenikania nie bedzie, juz byla o tym mowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 lepsza będzie /mala mapa gdy wpisze tę komendę określona liczba osób pokaże się vote na małe mapy typu snow czy wiocha http://amxx.pl/topic/11270-mala-mapa/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Po pierwsze rappid masz specjalny temat na takie propozycje wiec nastepnym razem wejdz w zakladke ogólne. Po drugie ten plugin z vote moze okazac sie dobry wiec sie zastanowie nad nim, po trzecie przenikania przez graczy nie bedzie byl juz do tego odpowiedni temat, po czwarte czatu glosowego z drużynowego na ogólny niestety ale nie dodam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts