HARDWELL 425 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: HARDWELL 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): Nie mam doswiadczenia w adminowaniu lecz chicialbym zaczac. W internecie jest sporo poradnikow wiec mysle, ze sobie poradze. Jestem otwarty na wszelka nauke, 6. Mikrofon(Tak/Nie): Posiadam, aczkolwiek nie zawsze mam mozliwosc romowy. 7. Składka(Tak/Nie): W miare mozliwosci tak 8. Czas spędzony na forum: Dopiero sie zarejestrowalem na tym forum, bo poprzedni wlasciciel przenosil serwer na inne sieci co 2 tygodnie. 9. Opisać siebie: Kamil, lat 21. Interesuje sie sportem, wedkarstwem oraz szeroko pojeta muzka klubowa i swiatkiem didzejskim, reszty nie ma sensu wymieniac, bo to nie jest najwazniejsze. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Moim niewatpliwym atutem jest aktywnosc w godzinach porannych, co moga potwierdzic gracze. Gardze cziterami i chcialbym pomoc w zwalczaniu szkodnikow. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; W razie jakichkolwiek watpliwosci zrobie screeny i zaprosze do wstawienia na forum. Nachalne czitowanie nagrodze permem. -Gdy ktoś nadużywa micro: Mikrofonu naduzywaja w szczegolnosci mlodsi gracze wiec najpierw upomne, a przy braku reakcji dam mute/kicka/bana (w zaleznosci od zachowania delikwenta) -Nadużywa Kultury na serwerze; Kazdemu sie zdarza upust emocji. Reakcja jak wyzej. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS (Steam nie jest najwazniejszy wedlug mnie, a zauwazylem na poprzednich serwerowniach, ze to warunek konieczny) Da sie obejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Godzin masz dużo, - tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak kupisz steama będę na tak. Godziny+ Wiek+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presto xd 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 na tak ale kup steama odezwij sie do mnie to ci dam gg do hurtowni z steamami za sms lub przelew 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinori 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jestem na tak, podanie mnie przekonało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 na tak -godziny na serwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Myślę że również dam ci szanse jestem na Tak. Powody wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Hardwell nigdy nie jest za późno nauczyć się. Ja jestem Na Tak -H na serwie -ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tez jestem na tak znamy sie juz długo Hardwell wiec mysle ze ogarniesz:) tylko kup steama 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mogę ci sprzedać jednego Steam'a z cs 1.6, admin musi być only Steam. Cena nie jest duża, zbk skorzystał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Brak Steam ! Postaraj sie o niego i złoz podanie jeszcze raz a bedzie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loq. 2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Co ja tutaj mogę napisać/ powiedzieć podanie ładnie napisane tylko zakup STEAM i będę na tak allegro steam 10zł przelew albo od -_- i będę na TAK ,a jak nie zakupisz steam'a to neutral. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość defqon Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak. Tylko zakup steama 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tak - jest czesto na serwerze a co wazniejsze jest w godzinach porannych gdy wiekszosc adminow jest w szkole/pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zaryzykuje, skończyły mi się konta Steam ale jak obiecasz że za jakiś czas zakupisz, to czemu nie? Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi