HARDWELL 425 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: HARDWELL 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): Nie mam doswiadczenia w adminowaniu lecz chicialbym zaczac. W internecie jest sporo poradnikow wiec mysle, ze sobie poradze. Jestem otwarty na wszelka nauke, 6. Mikrofon(Tak/Nie): Posiadam, aczkolwiek nie zawsze mam mozliwosc romowy. 7. Składka(Tak/Nie): W miare mozliwosci tak 8. Czas spędzony na forum: Dopiero sie zarejestrowalem na tym forum, bo poprzedni wlasciciel przenosil serwer na inne sieci co 2 tygodnie. 9. Opisać siebie: Kamil, lat 21. Interesuje sie sportem, wedkarstwem oraz szeroko pojeta muzka klubowa i swiatkiem didzejskim, reszty nie ma sensu wymieniac, bo to nie jest najwazniejsze. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Moim niewatpliwym atutem jest aktywnosc w godzinach porannych, co moga potwierdzic gracze. Gardze cziterami i chcialbym pomoc w zwalczaniu szkodnikow. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; W razie jakichkolwiek watpliwosci zrobie screeny i zaprosze do wstawienia na forum. Nachalne czitowanie nagrodze permem. -Gdy ktoś nadużywa micro: Mikrofonu naduzywaja w szczegolnosci mlodsi gracze wiec najpierw upomne, a przy braku reakcji dam mute/kicka/bana (w zaleznosci od zachowania delikwenta) -Nadużywa Kultury na serwerze; Kazdemu sie zdarza upust emocji. Reakcja jak wyzej. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS (Steam nie jest najwazniejszy wedlug mnie, a zauwazylem na poprzednich serwerowniach, ze to warunek konieczny) Da sie obejsc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Godzin masz dużo, - tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Jak kupisz steama będę na tak. Godziny+ Wiek+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presto xd 1 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 na tak ale kup steama odezwij sie do mnie to ci dam gg do hurtowni z steamami za sms lub przelew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akinori 1 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Jestem na tak, podanie mnie przekonało. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 na tak -godziny na serwie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSUNAMI 12 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Myślę że również dam ci szanse jestem na Tak. Powody wyżej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOKE 473 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Hardwell nigdy nie jest za późno nauczyć się. Ja jestem Na Tak -H na serwie -ogar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRzY 4 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Tez jestem na tak znamy sie juz długo Hardwell wiec mysle ze ogarniesz:) tylko kup steama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted April 13, 2014 Root Share Posted April 13, 2014 Mogę ci sprzedać jednego Steam'a z cs 1.6, admin musi być only Steam. Cena nie jest duża, zbk skorzystał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer 11 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Brak Steam ! Postaraj sie o niego i złoz podanie jeszcze raz a bedzie Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loq. 2 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Co ja tutaj mogę napisać/ powiedzieć podanie ładnie napisane tylko zakup STEAM i będę na tak allegro steam 10zł przelew albo od -_- i będę na TAK ,a jak nie zakupisz steam'a to neutral. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest defqon Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Tak. Tylko zakup steama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vI3nIo 77 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 tak - jest czesto na serwerze a co wazniejsze jest w godzinach porannych gdy wiekszosc adminow jest w szkole/pracy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted April 15, 2014 Root Share Posted April 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zaryzykuje, skończyły mi się konta Steam ale jak obiecasz że za jakiś czas zakupisz, to czemu nie? Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts