I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: ,']3lu,* 2.Nick admina/gracza który zawinił: oNe. 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 13.04.2014 koło godziny 17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: Gracz o nicku oNe. siedział razem z kun w kampie, Położyli 8 lm + ,po 6 położonych przestałem liczyć. złamał regulamin 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm). Niestety Brak możliwości zbanowania tego gracza (Gracz w amxmenu na szaro i (n.s.). A i dodam jeszcze ucieczkę z servera Proszę o zbanowanie tego gracza (najwyższy wymiar kary) jaki jest za złamanie tego podpunktu w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D666A 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Widziałem całą sytuacje, gracz oNe postawił min. 7 lm a jak został zabity przez 3lu to wyszedł z serwera przez co dałbym mu jeszcze dłuzszego bana za ucieczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie przeczytalem do konca, w amxmodmenu masz opcje na koncu - rozlaczeni gracze, wejdź w to i zbanuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 nick : oNe. ip : Brak nie ma go na servie jak wejdzie to od razu ip będę miał A na stronie amx ma jakiegoś aktywnego bana ale ip niedostępne @ edit Nie da się :/ Jest tylko amxbans : Rozłączono graczy <-- i ta lista jest pusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oNe. 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dobra spokojnie zrobiłem błąd możecie mi dać bana aha i nie uciekłem tylko poprostu nie przeczytałem regulaminu i zrobiłem błąd ale koniec tłumaczenia ban się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 no pewnie że tak Ale Fajnie że się przyznałeś publicznie doceniam takich graczy. Naprawdę Wielki + u mnie za to, Bardzo rzadko widzę takich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Podaj jego SID lub IP Sprawdzę co jest nie tak z banem na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak samo Gracz/CSC ma aktywnego bana, i nie da go się zbanować. Złamał 2 razy bana + perma. Czytałem, ale zapomniałem... Sry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak samo Gracz/CSC ma aktywnego bana, i nie da go się zbanować. Złamał 2 razy bana + perma. Przepraszam za słowa, ale jesteś głupi. Co podawwałem ci 2/3 tygodnie temu? TEMAT NA PW Ileż razy można powtarzać to samo, pisze o tym temacie ponad 8 miesięcy, a tobie podawałem go 2/3 razy, z czego raz na PW gdy ostrzegałem że stracisz adma jak jeszcze raz tak zbanujesz. Widzisz ten temat? http://forum.cs-classic.pl/topic/12393-przeczytaj-dla-admin%C3%B3w-jak-i-graczy/ Czytałeś go czy miałeś wyjeb*** na mnie? Jak wół jest tam informacja że to standardowy nick w moim cs'ie - to statystyki graczy http://plsetti.pl/boost/stats/ tyle osób z niego korzysta, a ty ciagle gadasz że to jest ta sama osoba. Po 1, bug z banem to wina amxbans (nic na to nie poradzę, w każdej wersji jest ten sam) - trzeba pisać, po prostu amxbans daje bana na SID osobom ns(także), ale ten SID potem nie czyta - nie wiem czemu - i jeżeli ktoś zmieni IP ale będzie miał ten sam SID na ns to normalnie wejdzie. Po 2, prosiłem o SID kolegi, a nie zbędne komentarze Po 3, tak jak wspomniałem wcześniej, zobaczę bany za aktywnym dla "Gracz CSC" i admin wylatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W końcu go złapałem na serverze oNe. STEAM_0:0:46078776 46.205.245.250 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie ma żadnego bana, więc nie wiem czmu nie mogłes go zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi