TSUNAMI 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Po co nam ta komenda ? Do czego ona służy ? Otóż ta komenda służy do zbanowania tak zwanego "neo dziecka" które wbija sb cały czas na aktywnym banie. Jak jej użyć? Jak działa? Używamy tej komendy poprzez wpisanie jej w konsole czyli wpisujemy w konsole amx_bancfg_menu i pojawi nam się całe menu z graczami i możemy banować. Jak działa daje to bana na config bo jeżeli ktoś ma rutery i zmieni ip to dalej może grac a po tym banie już nie wbije. Czy da to się zbindować ? Tak da się to zbindować w jaki sposób a o taki: bind "F3" "amx_bancfg_menu" i teraz nie musimy klikać w konsole i wpisywać tylko klikamy F3 i mamy całe piękne menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 -_- Pisał mi kiedyś że to jest syf i tego nie ma, ale nie wiem czy tak dalej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 -_- sam mi kazal taki post napisac mysle ze to przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 -_- Pisał mi kiedyś że to jest syf i tego nie ma, ale nie wiem czy tak dalej jest. to jest nowa wersja bancfg, nie ta stara z innych serwerów. Sam to dodałem ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi