Kajman 45 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Prośiłbym aby wprowadzić ASYSTY o co mi chodzi chodzi o to ze jak bije zombie to zjade mu jakies 3/4 hp musze przyladowac a ktos inny dobije i exp leci do niego przez co malym lvl-om trudno sie expi prosze o rozwazenie propozycji i z gory dziekuja za oddane glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kiedyś grałem na jednym serverze zm i naprawdę to Jest dobre,pomocne i przydatne. świetny pomysł Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Temat od propozycji już jest i było w nim to już omawiane. Po co przyspieszać wbijanie lv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zagraj od nowa na innym nicku od 0 lvl'a, Będę ja na servie ruskie czy ktoś tam inny z tych dobrych graczy i zobaczysz jak ciężko ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ale czemu ma być łatwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie łatwo tylko troszkę łatwiej. są tacy co mają 21 lvl i muszą nabić jeszcze 100k expa i to nie jest łatwe Każdy sępi i kradnie fragi a takie coś rozwiązało by te problemy Ja jestem za. coś tam pamiętam że był temat o tym żeby zm dostawali expa za zarażenie jakoś nic nie idzie w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wtedy ten serwer straci swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie wiem dlaczego myślisz że server straci swój urok. bo będzie coś nowego? bo zostanie dodana Rzecz która będzie cieszyć większą liczbę graczy? bo nie będzie już spin miedzy graczami typu "nie kradnij fragów gimbusie" albo coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ludzie nie spamcie tylko poczekajcie na głos innych graczy bądź adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zbędę >..< Za szybko wbijało by się lvl'e ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nikt nie powiedzial ze asysta musi dawac duzo expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To nie jest League of Legends... Chociaż pomysł jest dobry. Ale jestem na nie ponieważ zaśmiecanie serwera jest nie potrzebne jak już nasz h@ -_- mi pisał "Niektórzy mają za słabe komputery i będzie mi bardziej lagował komputer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Od tego raczej nie będzie większych lagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dla mnie spoko pomysł, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Mi chodzi o to ze jak ktos zabierze zombie 1/3hp np 2000/3000 to dostanie 5pd a jak zombie zjedzie czlowiekowi 75/100 to tez 5pd wiec nie beda latac jak szalone i problem ze exp szybko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Od tego raczej nie będzie większych lagów Jeżeli według ciebie plugin na asysty nie będzie lagował to popytaj się na cod 350 odnośnie asyst. Przecież takie plugin zżerają dużo CPU, wystarczy popatrzeć i pomyśleć co taki plugin robi. W zmiennych zapisuje informacje o nicku gracza, jego ataku (gdzie sprawdza czy zadał taką ilość obrażeń) i dodaje exp, który też sprawdza na dane zabicie. Odpada, nie dodam takiego pluginu bo wiem jak to było na innych serwerach, staracie się już wymyślać coś co nie ma sensu to jest ZOMBIE nie COD, a niektórzy chyba mylą serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przy okazji, macie dział "Propozycje" by tam pisać o takich sprawach. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi