Gość WoJtaZ Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zostały zrobione mi ss lecz ich nie otrzymałem. :/ Z tego co słyszlem to nie tylko ja na to narzekam. Na dole bylo napisane orietuj sie! lecz ja nie mialem zadnych ss robionych bo nie mialem laga ktory temu towarzyszy. szukalem ssy wszedzie. Używałem sposobu który jest podany w prosbach o UB i nic nie mam. Prosze o wytłumaczenie i UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A spróbuj tym sposobem -> http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ http://speedy.sh/PmAnD/config.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoJtaZ Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 SHOKE tysiąc razy próbowałem. Nie ma ich. Nie zapisały sie albo amx po prostu ich nie zrobił. :/ Mysle ze h@ powinien na nowo wgrac amx. a ja prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ta wina amx co Wy wgl gadacie -.- masz jakies pojecie wgl amxx ? Watpie, niektorzy maja robione ssy po 5 razy i maja je : ) A lag od ssow zalezy od FPS'ow tez. Jedynie co w amx jest to ze czasem po ssach nie banuje gracza wiec przez IP go trzeba, ale to na prawie kazdej serwerowni taki blad wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Hmm, to juz drugi raz kiedy zgłasza sie osoba, która nie ma ss.ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Piszę po raz setny, tysięczny, milionowy. Brak ss'ow to wina cs'a, którego pobraliście. Polega ona na tym że osoba która ma tego cs'a, posiada zablokowane komendy wysyłane przez serwer. W tej chwili ten bug (nie polecam ściągać stamtąd cs'a) posiada pobierzcounterstrike, nscs16.blogspot i jeszcze jakieś inne, nie znam. U nas (w naszym cs'ie) ten bug od dawna już nie występuje. Polecam napisać najpierw do mnie na PW. Zaczynają mnie wkurzać komentarze w stylu "To wina amxx" lub "To wina serwera", to plugin, on robi to co ma wpisane w kodzie, nie ma prawa się mylić. Skoro innym daje dobrze ss'y to tobie też da, a to że ściągasz cs'a i nie sprawdzasz co pobierasz to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam bo robi się to powoli denerwujące. Kilkanaście razy pisałem/powtarzałem ale i tak lepiej mieć w dupie to co ktoś mówi, a potem płakać. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi