RevolutioN 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam mam pewien problem.Otrzymałem bana na serwerze FFA ESL MAPS z powodem wstawienia screenów.Mój cs to "Counter Strike 1.6 CSC" i nie mogę nigdzie znaleźć ss i ich wstawić.Czytałem w googlach i widziałem,że inni też mają taki sam problem jak ja.Macie jakiś pomysł? Byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam RevolutioN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 SS musisz mieć. Tu masz pomoc: http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevolutioN 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie mam takiego folderu :/ Tak jak pisałem czytałem w googlach i inni mają ten sam problem też z tym cs'em co ja mam,czyli "Counter Strike 1.6 CSC" I naprawde niewiem jak mam to zrobić :/ Bo w cstrike nie mam tych ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie mas ss - nie ma UB. Szukaj, masz 24h na znalezienie i wstawienie ich tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Po pierwsze zastosuj się do wzoru:http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Po drugie masz 24h na wstawienie ssów. Po trzecie w google masz setki tysięcy albo i więcej poradników to skorzystaj a na pewno się znajdą(o ile są czyste ssy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 24h minęły a nawet 44 Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi