RevolutioN 0 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Witam mam pewien problem.Otrzymałem bana na serwerze FFA ESL MAPS z powodem wstawienia screenów.Mój cs to "Counter Strike 1.6 CSC" i nie mogę nigdzie znaleźć ss i ich wstawić.Czytałem w googlach i widziałem,że inni też mają taki sam problem jak ja.Macie jakiś pomysł? Byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam RevolutioN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Popeye 88 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 SS musisz mieć. Tu masz pomoc: http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevolutioN 0 Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Nie mam takiego folderu :/ Tak jak pisałem czytałem w googlach i inni mają ten sam problem też z tym cs'em co ja mam,czyli "Counter Strike 1.6 CSC" I naprawde niewiem jak mam to zrobić :/ Bo w cstrike nie mam tych ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Nie mas ss - nie ma UB. Szukaj, masz 24h na znalezienie i wstawienie ich tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Po pierwsze zastosuj się do wzoru:http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Po drugie masz 24h na wstawienie ssów. Po trzecie w google masz setki tysięcy albo i więcej poradników to skorzystaj a na pewno się znajdą(o ile są czyste ssy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 24h minęły a nawet 44 Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts