bogusBiceps 0 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Siema , niedawno wrzuciłem ssy na forum , jak wiać byłem czysty Niestety ban nie został odwołany z powodu złych modeli , chciałbym to wyjaśnić. Wczoraj zepsuł mi się komputer , miałem tam steama , grałem juz wczesniej na tym serwie , komp w naprawie , nuda postanowiłem zagrać w cs na kompie u brata , zainstalowałem ledwo cs , modele esl były juz wgrane od początku , nie chciało mi się ich podmieniać , ledwo co zainstalowałem cs , postanowiłem kilka rundek strzelić na ns , nie spodziewałem się bana , ale tak to jest gdy gracz steama , zagra na ns ;c Mam prośbę dało by się tego bana odwołać , lub jakoś odpracować , zmniejszyć jego czas ? Bo naprawdę serw przypadł mi do gustu , super się na nim gra , od razu po banie zmieniłem modele na standardowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 I co ja mam zrobic...? O UB zapomnij, możesz najwyżej damiana (opiekun ESL) ubłagać Jeżeli on powie żebym ci dał UB, dam. A tak to nie ma. Zostaje płatna opcja > http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/ Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: a wiec UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts