KYSIUS 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 moj nick: .:KYSIUS:.nick admina ktory zawinil: Ivanadmin/gracz: admin14:58,23 grudnia 2012rdowody:wycinek:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ivan. [AMXBans] Pozostalo ci 1 dzien , 3 minut i 1 sekunda bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : KYSIUS : . [AMXBans] Powod : ' Obraza gracza ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.116.253.154 'opis:gosciu po raz ktorys mnie ubija przez sciane napisalem "ale ten zjeb ma wh", i dostalem bana na 1 dzien pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Bo go wyzwałeś czyli typowa Obraza. A jak cie ubija przez ściane to u@ a nie chat i wyzywanie. Zasady znasz i wiesz że za takie coś jest surowa kara. Mam prawo w takiej sytuacji dać ci bana od 5 minut do myślę że max tygodnia ale to musiał byś już konkretnie go wyzywać. A dałem ci na 1 dzień , to nie chlew że mozesz sobie robić co chcesz i wyzywać kogo chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 a wiesz wogole do kogo to bylo ? napisalem 'ale zjeb ma wh" nie odniioslem sie do nikogo bocie,a po 2 ty zamiast wejsc na specta to tylko grasz i tyle. i na 1 dzien to cos zaduzo/gratuluje poczekam na innego admina z Toba gadal nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 3.6 Wyzywanie graczy - 1 godzina - 3 godziny Ostrzeżenie dla admina + Unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi