miko 90 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ciapaty wykup sobie słota i po sprawie bo z tego co widzę dążysz do tego aby sobie umilić gre a nawet wbicie na serwa, A co do latarek to po prostu żenujący pomysł bo większość ludzi ma komputery z drewna ( np. Ja ) i spadają im fpsy, dlatego zbędne jakies latarki, rozjasnij sobie i po sprawie, kolejny filozof co wchodzi i rzuca pomysły rzędu " Slayer" A co do tych tytułów to jestem na tak bo dużo ludzi się pyta o rsy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A ja bym proponowała, żeby na czacie pokazywało jaka piosenka leci, bo często gracze pytają się co to za utwór, jeśli to nie będzie lagowało to można coś takiego dodać. Co do latarek też na NIE bo niektórym spadają fpsy. Co do utworow - duze TAK Bywalo tak, ze nie nadazalem z opowiedziami na pytania o rs'y. Jezeli chodzi o latarke, to jestem na nie. Skup sie na "awupe" kiedy jakis botek ma ochote na zabawy latarka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 1.Co administracja na to aby VIP dostał wejściówkę na slot 32? To znaczy 31/32 i VIP wchodzi na luzie Czyli za 11,07 gracz dostaje VIP'a + slota za 7,38 nie? / usługa na miesiąc Proponuję dodać do pluginu Resetscore.amxx wpis: /resetscore by również za pomocą tej komendy można było resetować statystyki. /rs wystarcza, po co kolejna komenda -/resetscore , rozumiem że czasami gracze mają na to bind, ale wpisać w klawiaturze /rs to kwestia ~sekundy. I zdaje mi się że sma resetscore nawet nie ma, także link do amxx dla rola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A może usuniecie ta Cenzurę bo ona tylko wkurza, a jak ktośbbędzie chciał przeklnac to napisze to słowo z kropka, wiec nie wiem po co jest ta cenzura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ale w czym Ci ona przeszkadz , dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A co do mute to ja mogę tylko 9 osób zmutowac, a na następną stronę nie mogę (możetylko ja mam tten problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 cenzura zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To twój problem, ja tego nie mam Zresztą kto normalny wszystkich mutuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał980826 9 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Pisze zdanie bez przekleństw. I co?? cenzura...!! Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa To jest niestety prawda, skaner wyłapuje słówka, które nie są przekleństwami. :/ Dołączam do prośby o conajmniej poprawienie pluginu :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) poprawić plugin mogę ale nie wyłącze go na pewno, hmm chociaż mogę wyłączyć ale wtedy ostro będzie w banowaniu za słownictwo, chcecie na pewno tak ? Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Nie chcemy! Popraw tylko :D Niech się oduczą przeklinać :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie lolooo popraw to tylko , pprzecież kultura musi być na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 lolooo poprawił cenzurę jednak gdyby cośdziałało źle proszę mi mówić/pisać i chcę też abyście mi dawali jakie słowo normalne jest cenzurowane. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak co dziś był ten crshing down chyba tak to się piszę o około godz 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 omg znowu ? dobra dzięki , informujcie mnie o wszystkim na bieżąco ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) /rs wystarcza, po co kolejna komenda -/resetscore , rozumiem że czasami gracze mają na to bind, ale wpisać w klawiaturze /rs to kwestia ~sekundy. I zdaje mi się że sma resetscore nawet nie ma, także link do amxx dla rola dałem sma z FFA, który edytowałem ^ Jeżeli tylko serwer DD2 ma takie problemy z tymi crash'ami i w sumie nie wiadomo skąd one są, to może spróbujcie usunąć te niektóre pluginy, które są na serwerze i wgrać tylko najpotrzebniejsze. Nie sądzę, by była to przecież pukawki... Pytaliście się -_- skąd one mogą być i jak je wyeliminować? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Rolo, a co z tym pluginem do rsów, żeby pokazywało jaka piosenka leci? Jeszcze moją propozycją, byłoby wgranie czegoś takiego jak voteban, teraz gdy nie ma adminów, bo nie oszukujmy się, takie realia że obecnie admini praktycznie w ogóle nie wchodzą na serwer, mogło by być coś takiego jak VOTEBAN , sprawdza się bo widziałam to na innych serwerach. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jasmine przydalo by sie ale jest jeden problem w tym aby zbanowac kogos musi byc ponad polowa glosow na tego goscia, a niektore boty nawet nie wiedza co to jest konsola. Ale pomysl dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mi osobiście brakuje spadochronu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jasmine przydalo by sie ale jest jeden problem w tym aby zbanowac kogos musi byc ponad polowa glosow na tego goscia, a niektore boty nawet nie wiedza co to jest konsola. Ale pomysl dobry Wiem, że dobry bo jak nie ma adma, a lata na wh czy coś to automatycznie leci ban. To jest od 40% chyba A voteban się wpisuje na say'u. Ewentualnie plugin do wzywania admina na serwer /wezwijadmina, czy tam /calladmin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 A to moje propozycje nie jestem pewny czy tej 3 nie ma ale jak jest to ok Czas do wybuchnięcia bomby. Plugin pokazuje u dołu ekranu podczas gry licznik z czasem, jaki pozostał do wybuchu bomby.Jeżeli do wybuchu bomby pozostało więcej niż 13 sekund kolor licznika będzie zielony.Jeśli do wybuchu pozostało mniej niż 13 sekund a więcej niż 7 kolor będzie żółty.Gdy eksplozja jest za kilka sekund napis będzie na czerwono.Opis, instalacja, plugin: http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x...bomby.htm Wykopanie po określonym czasie gracza AFK. Dodatkowe funkcje to zabijanie gracza AFK, wyrzucanie C4 przez terrorystę.Plugin, instalacja, konfiguracja: http://amxx.pl/topic/3944-afk-kiss-kicker/ Gdy rzucasz Flesza nie oślepiasz swojej drużyny, jest to przydatne .Plugin, instalacja: http://www.grajkownia.com/topic/500-no-t...j-druzyny/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 wiem ze bylo to wykopanie gracza afk ale ostatnio tego nie zauwazylem No a jak justynka twoje propozycje sa najlepsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mi osobiście brakuje spadochronu :/ Spadochron nie potrzebny, studiuj http://forum.cs-classic.pl/topic/22093-poradnik-obra%C5%BCenia-od-upadku-na-mapach-dd2-inferno-nuke/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://amxx.pl/topic/5241-vote-ban/ tu jest ten plugin do votebana a ja jeszcze wpadlem na pomysl ze mozna by bylo dodac ze przenikamy przez kolege z teamu, wiem ze jest ot na respie ale pozniej juz nie i czesto gracze na siebie wyzywaja (wiem to po sobie) ze zablokowal np w bramie na dl itd macie tu plugin jakby co http://amxx.pl/topic/81042-przenikanie-przez-graczy-ze-swojej-druzyny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://amxx.pl/topic/5241-vote-ban/ tu jest ten plugin do votebana a ja jeszcze wpadlem na pomysl ze mozna by bylo dodac ze przenikamy przez kolege z teamu, wiem ze jest ot na respie ale pozniej juz nie i czesto gracze na siebie wyzywaja (wiem to po sobie) ze zablokowal np w bramie na dl itd macie tu plugin jakby co http://amxx.pl/topic/81042-przenikanie-przez-graczy-ze-swojej-druzyny/ Tak, ten co jest jest okej bo nie crashuje serwa, podejrzewam, że gdyby wgrano przenikanie przez całą rundę to pewnie problemy by były, także odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 to szkoda bo by nie bylo tyle nie cenzuralnych slow i by sie tak ludzie nie wkurzali, ale jakby serwer crashowalo to faktycznie odpada :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi