RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zostanie tak jak jest :) jak juz grales spiochuxD na innym serwie to wiesz jak jest i ciebie nic nie zdziwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A co do wcześniejszych propozycji? Będzie jakiś odzew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) O botach to jest ciezki temat , ale myslimy z Pawlem . Jak juz bedziemy pewni tego to napewno sie dowiecie . Miałem namyśli to co pisaliśmy w tym temacie ponad miesiąc temu To juz bys widzial ta zmiane , tu jest dział propozycji i kazdy moze składac rozna propozycje , jak bedziemy zainteresowani to odpiszemy ze została wprowadzona taka lub inna zmiana nie martw sie . Edytowane 10 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Miałem namyśli to co pisaliśmy w tym temacie ponad miesiąc temu.@Edit: To fajnie jakbyś uzasadniał swój wybór propozycji. Może większość by chciała coś zmienić. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 2he odpada, pójdziecie galą i cały wasz team padnie jak trzech ct bedzie tam je rzucać , Info zostaje 5sek...... Jedyne co można zrobić to kose z napisem cs classic ale muszę obgadać temacik z kimś kto zna się na tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ze względu na mało ilość osób na serwerze w godzinach porannych oraz nocnych jestem za wgraniem 10 botów, które zapełniały by serwer, aby gracze mogli sobie pograć. Przy każdym wejściu nowego gracza jeden bot by znikał. Temat był poruszony w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/48511-aktywno%C5%9B%C4%87-graczy/#entry295854. Ruda nie potrafił się wypowiedzieć tam to może uraczy nas swoją wypowiedzią tutaj. Co do pomysłów, które były proponowane 18 maja przez Damiana, 15 kwietnia przeze mnie i 14 maja przez Zeusa byłoby miło gdyby te kwestie były poruszone przez opiekunów czy wprowadzają je czy nie. Tak to zawsze działało, że gracze większością podejmowali decyzję... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie wiem czy wiesz, ale Karol już wspominał o tym. Pukawka nie życzy sobie botów na serwerach :x ( czy coś w tym stylu ) i odpadają :x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Boty odpadaja , 10 sek tez jak dla mnie za duzo .. i jak do tej pory prawie wiekszosc wylewa żale ze zostali zabici , jak by mieli o 5 sek wiecej to by ksiazki zaczli tam wypisywac , odpada , granaty x2,kolory ,itd, odpada Pawel napisal ze nozyk moze zostac wgrany z napisem cs-classic O tych starych propozycjach co juz sie wypowiedzialem moze Pan , Panie Polaczekkk przeczytac wyzej a nie ciagle nabijasz posty za to powinien byc warn! Jakies jeszcze propozycje A i jeszcze jedno ostatnio gracze wybrali autokampa i tarcze miało byc tydzien lub 2 a juz po 2 dniach płacz i problemy kto to wgrał ?? a głosował na Tak , innym sie podobało i chcieli te 2 tyg pograc jak bylo napisane , inni od razu chcieli zmiany .. I piszesz gracze o sobie czy masz jakas grupe 3 do 5 osobowa ktora bedzie te zmiany akceptowac i wybierac ...? Odpada Teraz bada pisac znowu przez 5 miesiecy i zapytaja sie co z tymi botami :) sami nie czytaja forum :) Te boty to super sprawa bo czasem faktycznie serwer ma mało graczy szczególnie rano i poznym wieczorem :/ Nie raz zauważam wchodzą ludzie przy małej ilości graczy chwile siedzą i wychodzą, ponieważ nie dzieje się za wiele... Boty by zrobiły sztuczny tłum i dzieki temu by zostali Ci co wchodzą zobaczyć czy się coś dzieje :) chociaż po 2 boty na drużynę w sumie 4 sztuki to już coś :) a gdy pusty serwer to po 3 szt. w sumie 6 szt. :D Edytowane 20 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Te boty to super sprawa bo czasem faktycznie serwer ma mało graczy szczególnie rano i poznym wieczorem :/ Nie raz zauważam wchodzą ludzie przy małej ilości graczy chwile siedzą i wychodzą, ponieważ nie dzieje się za wiele... Boty by zrobiły sztuczny tłum i dzieki temu by zostali Ci co wchodzą zobaczyć czy się coś dzieje :) chociaż po 2 boty na drużynę w sumie 4 sztuki to już coś :) a gdy pusty serwer to po 3 szt. w sumie 6 szt. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wy wiecie wgl jakie są konsekwencje botów? Nie bez powodu pukawka ich nie chce bo bardzo dobrze obciążają serwer. Później będzie płacz że wam się serwer zacina... Więcej czasu na info? Po co? Żeby dzieci mogły przeklinać że ich jakiś pier.... kamper zabił? Poza tym na 100 osób na serwie jakieś 3 piszą info... Kolorowe granaty? Zbyt 4fun :v 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wy wiecie wgl jakie są konsekwencje botów? Nie bez powodu pukawka ich nie chce bo bardzo dobrze obciążają serwer. Później będzie płacz że wam się serwer zacina... Więcej czasu na info? Po co? Żeby dzieci mogły przeklinać że ich jakiś pier.... kamper zabił? Poza tym na 100 osób na serwie jakieś 3 piszą info... Kolorowe granaty? Zbyt 4fun :v Nic dodać , nic ująć. ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Co do graczy na serwerze w godzinach porannych to, nic nie trzeba z tym robić, często jest tak, że gdy wchodzę na serwer ok. godziny 7-dmej rano nikogo niema, czekam max. 10 minut i ktoś wchodzi bo widzą, że ktoś jest. Ja natomiast mam trochę inny pomysł.. Wiem, że może być to głupie, ale przynajmniej rozgrywka będzie ciekawsza, chodzi mi o przenikanie przez graczy, można było by to wyłączyć, wiem, były by problemy z blokowaniem się na respie, ale są też pluginy które umożliwiają przechodzenie przez siebie przez np. 5 sekund od początku rundy, później już można się podsadzać itp. Na pewno urozmaiciło by to rozgrywkę :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dla mnie spoko, bo było tak kiedyś i było ciekawiej, a jak gra się tysięczny raz dd2 i ciągle to samo tylko mix składów co mape to zaczyna się nudzić :P Może by to wprowadzić tylko na czas wakacji np ? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Chciałbym zaproponować zlecenie być może dla grafików, lub kogoś kto potrafi takie rzeczy robić, a mianowicie ciekawym pomysłem, może być zmiana wyglądu /top15 czy /rankstats. Jakieś nowe kolory, nie wiem czy da się zmienić język statystyk żeby ładnie napisać coś typu:efektywnośćheadshotycelność no i takie tam bajery wiecie o co mi chodzi mam nadzieję mniej więcej.KivoJuż to widzę jak stoją w trupie i się blokują, bo boją się o stratę życia. To samo anarchia. O mój Boże, wyobraziłem sobie gale. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Mazowiecki Marcin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Też jestem za pomysłem kiva. A graczami, którzy specjalnie blokowali zajęła by się administracja ;) Edytowane 28 Czerwca 2016 przez REBIOv13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Co do graczy na serwerze w godzinach porannych to, nic nie trzeba z tym robić, często jest tak, że gdy wchodzę na serwer ok. godziny 7-dmej rano nikogo niema, czekam max. 10 minut i ktoś wchodzi bo widzą, że ktoś jest. Ja natomiast mam trochę inny pomysł.. Wiem, że może być to głupie, ale przynajmniej rozgrywka będzie ciekawsza, chodzi mi o przenikanie przez graczy, można było by to wyłączyć, wiem, były by problemy z blokowaniem się na respie, ale są też pluginy które umożliwiają przechodzenie przez siebie przez np. 5 sekund od początku rundy, później już można się podsadzać itp. Na pewno urozmaiciło by to rozgrywkę :D A z tym byłbym za, i byłem zawsze. Niestety większość wygrała. Zdecydowanie lepiej się gra bez przenikania, bo można sobie pomagać. Umyślne blokowanie wiązać się będzie z karą, jak to było wcześniej. Jedynie z przenikaniem na początku rundy przez 7 sekund. Jeszcze odnośnie graczy o porannych godzinach. Kiedyś pracowałem nad dodaniem mini vipa (ze względu że jest konkurs 15, pełen vip odpada), niestety nie udało się.. Ale to nie znaczy że nie da się, moglibyście poprosić Destroyera - naszego Speca ;) , o stworzenie takiej możliwości bez pluginów typu task_scheduler . Czyli w skrócie, stworzenie mini vipa granaty od 1 rundy[1fb , 1he, 1 smoke] bron od 3 rundy (m4 lub ak + dgl) 50 armor bez helmu od 0 rundy(na start) mini Vip by sie nie nadpisywal nad VIPow, i godziny 6-10/9 , 22-12 bo potem nie ma sensu i tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja chciałbym aby w regulaminie był taki punkt: - Kto przez mikrofon, say lub say team napisze: Ty cziterze, wyłącz to, on ma aima/wh podlega karze bana do dni 3. Już nie raz były sytuacje, obserwuje typa, a tu w jego strone wyzwiska itp. koleś się offa i szukaj wiatru w polu, pewnej akcji nie było ale jednak niepewność jest.. a co do przenikania- Kivo jestem za! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Co to przenikania jestem za , fajnie jest czasem sie gdzies podrzucic czy cos , co do nowego punktu w regulaminie to nwm czy to cos da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Kinolek to banuj takiego typa za utrudnianie pracy adminowi i git :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 I za Przenikaniem i za nowym PKT w Regulaminie jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja chciałbym aby w regulaminie był taki punkt: - Kto przez mikrofon, say lub say team napisze: Ty cziterze, wyłącz to, on ma aima/wh podlega karze bana do dni 3. Już nie raz były sytuacje, obserwuje typa, a tu w jego strone wyzwiska itp. koleś się offa i szukaj wiatru w polu, pewnej akcji nie było ale jednak niepewność jest.. a co do przenikania- Kivo jestem za! Jestem za tym, tylko może bardziej nie za pisanie "Offaj to" a bardziej za np. " Ten koleś "MarczeFredaCodziennie" Ma haxy !" Czyli zgłaszanie graczy nie na U@. Jak dla mnie w sumie mogło być dodane to i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Miło, że opiekunowie tutaj tak często zaglądają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Miło, że opiekunowie tutaj tak często zaglądają :)Twoja wypowiedz nic nie wnosi do dyskusji :P i zasługuje na warna. A co do tych propozycji, to fajnie byłoby nie podsadzac i można na próbę wyłączyć przenikanie, chociaż wątpię że to przetrwa, bo te blokowanie w anarchii, gali... czy innych miejscach aż strach. @Edit. To co pisał Kinolek, to dziwne ze takiego punktu ODD2 nie ma w regulaminie, bo np.w dawnym FFa, które upadło był taki pod punkt: §3.7. Zakaz oskarżania graczy o cheaty na say'u. Do tego służy u@ [1. Kick. 2. Ban 5 minut – 1 godzinę] Ten punkt tak jakby się do tego odwołuje. Moim zdaniem musi zostać dodany. Edytowane 3 Lipca 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Dodać /last czyli tytuł ostatniego rs. Edytowane 6 Lipca 2016 przez Loszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Miło, że opiekunowie tutaj tak często zaglądają :) My tutaj jestesmy codziennie, i mysle ze nie wiesz lepiej od nas co robimy na forum Ale ze pisze sie ciagle i to samo to nie bede nabijac postow sobie i odpisywal kazdemu jak to robia inni. Juz pare zmian jest w trakcie projektowania lub dokanczania wiec juz nie długo bedzie cos wgrane na serwie . A co do tego pkt §3.7. Zakaz oskarżania graczy o cheaty na say'u. Do tego służy u@ [1. Kick. 2. Ban 5 minut – 1 godzinę] Nie kazdy gra w ta gre 10 lat , sa tez i nowi co nie wiedza o takim czyms jak u@ , i nie ma sensu ich za to banowac mozna upomniec słownie ze do tego jest u@ ale nie banowac Przenikanie przez graczy jest lepsze niz blokowanie , podsadzanie i kampienie to gra juz wcale nie bedzie płynna Edytowane 7 Lipca 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi