Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jest ten plugin tylko go wyłączyłem, a powód jest gdzieś kilka stron w tył . Proszę mnie informować o każdym crashu, nie lagowaniu. Bo na to już nie poradzę nic, crashe się liczą tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Super, ilość zabujstw jest pokazywana. Moja kolejna propozycja jest taka żeby zmienić aby osoba zabijająca "head shotem" zdobywała dwa fragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Slayerxd ale to jest ONLY DD2 ,wiec to co jest myśle że na teraz wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 to jest fajna opcja Slayer , ale dobrze wiesz że nasz serwer często craschuje.. także pewnie odpada ta propozycja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Super, ilość zabujstw jest pokazywana. Moja kolejna propozycja jest taka żeby zmienić aby osoba zabijająca "head shotem" zdobywała dwa fragi. bleeee jest dobrze tak jak teraz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie slayer to jest dobre na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ok ;] to tylko moja propozycja nie musicie sie na to zgadzac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No dlatego napisałem ze się nie zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Moja kolejna propozycja jest taka żeby zmienić aby osoba zabijająca "head shotem" zdobywała dwa fragi. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Super, ilość zabujstw jest pokazywana. Moja kolejna propozycja jest taka żeby zmienić aby osoba zabijająca "head shotem" zdobywała dwa fragi. Sorry, ale tak bezsensownej propozycji jeszcze nie widzialem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dodajcie mozliwosc ogladania przeciwnikow za swojej gdy sie padnie cheatow bedzie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wtedy będzie jeszcze więcej osób sobie podpowiadać na komunikatorach głosowych typu ts3. Nie , po to to wprowadziłem aby ograniczyć podpowiadanie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Może coś takiego http://amxx.pl/topic/107743-team-flash-blocker/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie potrzebne moim zdaniem mało się zdarza żeby ktoś swojego fleszował a jak robi to nagminnie to się banuje delikwenta. Przynajmniej serwera nie bedzie obciążało nie potrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Była już o tym mowa, chcesz oglądać to na spec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) @RolooCzemu prosisz mnie o marcowe rs'y skoro dzis wchodze, a Ty wrzucasz swoja paczke według własnego widzimisię.Moja muzyka gra na DD2 od wiosny poprzedniego roku na DD2 i innych serwerach, a wedlug mnie gracze byli zadowoleni, bo dostawalem mase pytan odnosnie utworow.Zdania jednostek nie można przedkładać nad dobro ogółu , tak mi sie zdaje. Wystarczylo napisac prywatna wiadomosc, a nie marnowac moj cenny czas. Edytowane 28 Lutego 2015 przez HARDWELL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ale moja prośba o rsy jest nadal Aktywna bo potrzeba mi jeszcze dwa a poza tym będę zmieniał rsy po 2 tygodniach bo się szybko nudzą wiec wysyłaja no i jak możesz to też zrób parę rsów disco polo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ale moja prośba o rsy jest nadal Aktywna bo potrzeba mi jeszcze dwa a poza tym będę zmieniał rsy po 2 tygodniach bo się szybko nudzą wiec wysyłaj a no i jak możesz to też zrób parę rsów disco polo ;p To mogles mowic, bo ja 10 jak zwykle przygotowalem. Szybki odsluch-> http://www56.zippyshare.com/v/YX0brXu2/file.html DL -> http://www41.zippyshare.com/v/Fz0AkIv8/file.html 1. Tujamo & Jacob Plant - All Night (full 09.03.2015 Fly Eye Records) 2. Bauer - One Touch VIP 3. DJ Snake & Lil Jon - Turn Down for What 4. Jack Ü feat. Kiesza - Take Ü There (Missy Elliott Remix) 5. JDG & Samual James - Mumbai (Original Mix) 6. Major Lazer - Watch Out For This (Bumaye) 7. Naten - Automaton ( full 09.03.2015 Wolv Records) 8. Skrillex & Zomboy featuring Ragga Twins - Ragga Bomb (Skrillex & Zomboy Remix) 9. TroyBoi - No Substitute ft. Y.A.S 10. Major Lazer - Pon De Floor (Ookay Remix) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ale Disco Polo jakieś też może być.. i z tymi dwoma tygodniami dobry pomysł bo rsy nudzą się po paru dniach . i jeszcze jedno moje zdanie , fajnie by było jakby muzyka była mieszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hardziu nie spinaj, ''twój cenny czas'' na tworzenie rsów na pewno się nie zmarnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 dokladnie od teraz rsy będą mieszane żeby każdemu pasowało, jedni lubią disco inni rap np dlatego wszystkiego po trochu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hardziu nie spinaj, ''twój cenny czas'' na tworzenie rsów na pewno się nie zmarnuje. Ty chyba nie rozumiesz znaczenia slowa "spinaj" Lapcie szybki odsluch disco polowych rs'ow, jak bedzie potrzeba to link u mnie na pw. http://www6.zippyshare.com/v/uENbVkW1/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hard, nie jest to trudne do zrozumienia słowo więc prosze Cie bardzo, nie rób ze mnie jakiegoś nie wiem... "Nie kumatego gościa" Spinasz i tyle no.. Przyznaj sie a nie wymyślasz farmazony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Spinasz i tyle no.. Przyznaj sie a nie wymyślasz farmazony. Slayer ? Napisał ci tylko nazwy utworów, i paczke nutek wysłał. Od zawsze robił paczki rs'ów na DD2 to może się troche oburzyć jak teraz rolo nie chciał jej wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak dodawał to niech dodaje. Mi tam nic do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi