HARDWELL 425 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hard, nie jest to trudne do zrozumienia słowo więc prosze Cie bardzo, nie rób ze mnie jakiegoś nie wiem... "Nie kumatego gościa" Spinasz i tyle no.. Przyznaj sie a nie wymyślasz farmazony. Tak jak napisal Siwy. Miedzy lekkim oburzeniem napisanym w kulturalnym tonie, a napinaniem sie jest duza roznica. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 co? Temat jest pod propozycje/zmiany na DD2 nie lóźne rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Usuńcie smoke <śmiech> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Lapcie szybki odsluch disco polowych rs'ow, jak bedzie potrzeba to link u mnie na pw. http://www6.zippyshare.com/v/uENbVkW1/file.html i to mi się podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 mp3volume 0 - kazdy kto ogarnia te gre..wy lepiej wyrzućcie niepotrzebne pluginy które obciążają serwer zamiast myslec o rsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A ciebie pewnie znowu hardcore laguje Ale to już nie z naszej winy, i ja z tym nic nie zrobie tym bardziej hosting. Trzeba wytrzymać to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co powiecie na runde rozgrzewkową która będzie trwała do 5 minut. Oczywiscie wszyscy grają "klamkami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Stanowcze powód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Ludzie nie przychodzą na serwer grać 5 minut rozgrzewki Oni chcą pograć full equipment przez całą mapę. Tak uważam zebrawszy moje "pragnienia" na DD2 w kupę Co najwyżej krótka rozgrzewka 30s na deagle(noże są nudne bo 2 osoby Cię dziabną i padasz a na deagla trzeba mieć skill i to się ludziom podoba) Edytowane 2 Marca 2015 przez CiapatyMurwa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Boże slayer jak widze te twoje propozycje to chodzę do kościoła sie pomodlić za Ciebie i daje na ofiare 20zł 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Stanowcze powód ? Najlepsze jest w tym, że nie musze ci się spowiadać czemu nie ;d Marna propozycja zawsze odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 5 min runda rozgrzewkowa ? To sie nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ja już dałem swoje zdanie na temat tej propozycji, nie musicie dalej tego komentować. Jakieś nowe propozycje? Rs'y pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jasne że pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Jasne że pasują Bo sami wybieraliśmy:D i bardzo dobra decyzja roola o 2 tygodniowym zmienianiu tych rs-ów , bo na prawdę nudzą się jeszcze jak taki noł lajf gra całymi dniami jak ja Edytowane 4 Marca 2015 przez Madridistat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie gram zbyt często na only dd2, ale jeśli już to moim zdaniem największym problemem jest to, że gracze rządzą się bardziej niż admini. Jestem za stosowaniem większych kar lub częstsze zwracanie uwagi na słownictwo graczy. Dosłownie 5 minut temu grałam na dd2 i usłyszałam "info szmaty" "czego mnie kurwa bloczysz na tej gali" "ja pierdole idioci w teamie" itp. Wiem, że jest dużo slotów i często wszystkie zajęte, ale można by było jakoś bardziej to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) moge wgrać plugin na test, blokujący wulgi - i będzie to pokazywało jako ***CENZURA*** chyba tak ;d zdanie? tak/nie Edytowane 13 Marca 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zawsze sie znajdzie jakis patus, a moim zdaniem kultura na serwerze stoi na dobrym poziomie i nie widze sensu wgrywania pluginu, ktory moze powodowac problemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie wiem czy na dobrym , bo widze co gracze piszą. I ja to potwierdzę, ale przedłużanie kar banowych będzie bezsensownym pomysłem, bo gracze teraz są jeszcze bardziej ważni, chyba zauważyliście ilu nam ubyło graczy 1.6 z naszych serwerów, niegdyś pełne serwy a teraz co 3 idzie na cs:go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jeżeli ta "Cenzura" nie obciąży serwera , to ja jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jeżeli ta "Cenzura" nie obciąży serwera , to ja jestem na tak ! Podpisuję się pod Kolegą wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ja tez na tak widziałem to na niejednym serwie i .wyglądało to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi