Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Next*, mówisz że wiesz że takie coś już było - propozycja, i jakie było zdanie moje o tym. W dalszym ciagu nie , to jest only DD2, nie będzie jakieś gównianej rozgrzewki na kosy, granaty czy co tam jeszcze wymyślicie. Potrzeba ci rozgrzewki, to przed wejściem na serwer odpal boty , załącz harda i się posiekaj z nimi na kosy Edytowane 16 Marca 2015 przez Siwy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ewentualnie zamiast cenzury na serwerze wgrac plugin "przepros" tzn. jak ktos na sayu napisze wulgaryzm bedzie mial okreslony czas na napisanie "przepraszam" albo dostanie kicka.W sumie kazdy bedzie mial takie przeprosiny w dupie, ale po jakims czasie znudzi im sie pisac na sayu "przepraszam" i tak samo przeklinac na serwerze, moze nie wykluczy to całkowicie przekleństw ale według mnie bedzie ich mniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ale po co to ? Moim zdanie bez tej cenzury bylo lepiej, jest tylko niepotrzebny spam na czacie . Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ale po co to ? Moim zdanie bez tej cenzury bylo lepiej, jest tylko niepotrzebny spam na czacie . Takie jest moje zdanie. Spam na czacie i tak byś miał, jest adminlisten to też widzisz wszystkie czaty. I jeszcze byś musiał reagować - bany. Jak by taki 'przeproś' wszedł to by pogorszyło sytuacje na serwerze, nie ma takiego czegoś. Jest cenzura, gdy się 'poprawicie' to zdejmę, na ten czas to ja nie chce żeby admini banowali graczy gdzie jest ich coraz mniej, jest blokada i w jakimś stopniu to minimalizuje banowanie graczy, a ban za kulturę idzie na co 3 gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie wiem, czy to wina pluginu, ale odkąd jest ta cenzura,to lagi się zaczęły ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Może i tak ale to może być wina też graczy z dużym pingiem MOŻE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 @torbik ma rację tez miałem o tym napisać, od momentu wgrania pluginu cenzura na serwerze są jeszcze większe lagi niż były i więcej ludzi narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A jak bym nie poinformował że jakiś plugin wgrałem to by się negatywne głosy na temat tego nie odezwały, co wgram wam nowego to już że lagi. Ani ja z tym nic nie zrobię, a pingi u graczy? W jakim stopniu ci lagują serwer, ma ping od razu leci , dosłownie 4 bodajże sekund jest na serwerze po czym go z automata banuje. Lagi; Postępuj zgodnie z punktami http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/ I nie do -_- tylko do mnie pisać na PW. Każdy kto odczuwa lagi, robi to co jest tu zapisane. Z płaczu na forum ja nic nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KieryS 1 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Proponuje rozgrzewkę na początku rundy na same noże,oraz wgranie przenikanie przez całą rundę przez innych graczy strasznie irytujące są gdy gdzieś się leci a tu blok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) koleś czy jesteś ślepy niedawno pisałem post na temat rozgrzewki i siwy wyraźnie napisał nie będzie żadnej rozgrzewki ,z tym przenikanie też była mowa. Trudno Tb zajrzeć na wcześniejsze strony ? Wiem że wywala graczy automatycznie ale ja widziałem jak typek miał 100 ping i miał zwiech ja mmyślę że to przez takich graczy prawie każdy ma lagi . Ja proponuję o ile się da zmniezmniejszyć dopuszczalny ping . @edit ale to nie jedna osoba i sądzę że to działa jak wirus(taki gracz) Edytowane 19 Marca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To nie jest wina innych ze sa lagi na serwerze tylko raz na jakis czas tak jest na dd2 only ze kazdy ma sciny itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 1 osoba nie zlaguje ci 32'osobowego serwera . Jak wspomniałem, stosujcie się do http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/#entry169880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał980826 9 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Może zrób(Siwy)jakies głosowanie na ta cenzure kto jest za kto przeciwko niej. Bo to ile osób skarży się na to to chyba nie da się zliczyc :x 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Skarzy sie ze nie moga lamac regulaminu? Cenzura jest dobra, niech sie ucza uzywac synonimow przeklenstw. Jaknie potrafia nie przeklinac to to juz ich problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Może by tak dodać regulamin na serwerze? Na say'u komenda /regulamin i wyskakuje okienko z najważniejszymi regułami serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Powiedzcie mi czemu latarka została wyłączona? Byłbym za włączeniem EDIT: To włączcie bo w górnym istnieje potrzeba ich używania! EDIT2: Aż tak się nie bawią żeby miało wszystkich zlagować jejuuu Latarka się przyda. Edytowane 27 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 wydaje mi się że siwy wyłączył ale czemu to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Bociki się bawią latarkami i tylko laguje wiec nie.ma sensu ich włączania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A ja bym proponowała, żeby na czacie pokazywało jaka piosenka leci, bo często gracze pytają się co to za utwór, jeśli to nie będzie lagowało to można coś takiego dodać. Co do latarek też na NIE bo niektórym spadają fpsy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A ja bym proponowała, żeby na czacie pokazywało jaka piosenka leci, bo często gracze pytają się co to za utwór, jeśli to nie będzie lagowało to można coś takiego dodać. Co do latarek też na NIE bo niektórym spadają fpsy. Pomysł dobry, nie powinien być zadnym problemem bo widać po FFA na, którym takie udogodnienie jest ustawione, że nikt nie narzeka na serwer ani lagi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To oznacza nowy plugin na rs'y . A co do latarki, ciapaty zbinduj sobie 'f' bo latarka działa, i jest nie wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) 1.Co administracja na to aby VIP dostał wejściówkę na slot 32? To znaczy 31/32 i VIP wchodzi na luzie 2.Latarka nie działa! Prosiłbym o włączenie jeśli nie widzicie nic przeciwko [VIP] *DEAD* CiapatyMurwa : siema ziomeczki, moglibyscie sprawdzic dla mnie czy dziala wam latarka i napisac? PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. * [C4 Management] Wszystkie BSy sa aktywne. KoSSaK killed efekt cmy with awp [VIP] CiapatyMurwa : Dziala wam latarka? KillaZ : nei dziala ~ How ~ ?`! dropped ~ How ~ ?`! has left the game Mrdelta*PL* dropped piotrek dropped piotrek has left the game [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip [VIP] Madridistat <3 : nie dziala Edytowane 28 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Latarka jest zbędna. Jeżeli masz ciemny ekran, radzę używać programu typu gammadjuster. Proponuję dodać do pluginu Resetscore.amxx wpis: /resetscore by również za pomocą tej komendy można było resetować statystyki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Co do VIPA + slot jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Moim zdaniem ten vip+slot jest zbędny ponieważ przeważnie jak wbija ktoś na 32 slot, ma sb a wiec i tak musi wypad zrobic, nwm napilem się może głupoty gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi