PaSzTeT 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imię: Bartek Nick: PaSzTeT Wiek: 16lat (21 stycznia 17) Znajomość AMXX[(1/10): 8.5/10 - Amx Mod 9.5/10 Mikrofon(tak/nie): Tak, ale dopiero w czwartek ponieważ dostanę nowy komputer (w tym mam zepsute wejście na słuchawki) Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]*: niezabardzo Steam/NS: Steam Kontakt: GG: 42115413 Skype: Podam w czwartek Dlaczego ty?: Ponieważ na serwerze jestem najczęściej rano i wieczorem gdy jest najwięcej czitów, 2 razy miałem własną serwerownię i się na tym znam, więc po co mam siedzieć na serwerze i patrzeć jak grają czity skoro mogę pomóc się ich pozbyć. Ilość godzin przegranych na serwerze: Ponad 10godzin Link do Reklam:1. http://cs-polska.pl/viewtopic.php?p=40742#40742Narazie dałem 1 reklamę ponieważ gdy podanie zostanie odrzucone, żeby praca nie poszła na marne. Dorobię 9reklam gdy podanie zostanie przyjęte :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na Nie - Yy to nie jest "coś za coś". Jeszcze łaske robisz że dasz reszte reklam jak cię przyjmą ? ...- Wrzuć jakiegoś swojego plugina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don't 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na nieWg mnie twoje zdanie sie akurat tutaj nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na nie, brak rekalam, składki, słaba aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na nie, brak rekalam, składki, słaba aktywność na forum.Reklamy będą na 100% gdy będę pewien, że dostanę admina.Składki są nieobowiązkowe.Wydaje mi się, że Admin ma byc na serwerze nie na forum, na forum będę często gdy zrobię komuś SS'y i będę czekał na ich wrzucenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Również jestem na nie. Brak reklam, podaj jakiś własny plugin, mikro składka serwer sam się nie utrzyma, spam w własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 na Nie1. Nie zależy ci na serwie/sieci tylko na własnej dupie sądzę tak po tym tekście Reklamy będą na 100% gdy będę pewien, że dostanę admina.2. Mało godzin przegranych3. 12 postów i już jeden warn kiepsko to widzę4. na serwie jesteś rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dobrze dobrze , proszę cię Pasztet o wrzucenie jakiegoś swojego plugina Wkońcu ogarniasz AMXX w skali 1/10 na 8.5 a to dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na nie.- Zbyt mała aktywność na forum.- Konto praktycznie dla podania. - Ostrzeżenie. - Nie widzę cię w ogóle na serwie.- Nie jesteś kulturalny wobec graczy. Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jestem na nie. Brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 wlasnie w tej chwili jem Pasztet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na nie Ponieważ :- Bak Reklam- Mała aktywność na Forum- Masz warna Gdy piszesz podanie -Mała liczba godzin na serwie - Podaj własny plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 jestem na nie ..brak składki , brak steamu , brak reklam .. jak pisze w wymaganiach ze maja byc reklamy to mają byc wszystkie a nie jedna .. i tyle na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 I takim zachowaniem chcesz mieć admina ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ale ja sobie tylko jaja robie... Chciałem zbanować serwer cały itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Sory za 2 wypowiedź w tym samym temacie ale ja proponuje ban dla paszteta na forum i serwerze tak żeby nie miał szans nic zepsuć a taki miał zamiar Ale ja sobie tylko jaja robie... Chciałem zbanować serwer cały itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja też podpisuje się pod postem od Blip'a ale admin nie jest do zabawy, to jest odpowiedzialne stanowisko , proponuje dla cb żebyś już nie dodawał komentarzy bo spamisz od własnym poaniem a to zile świadczy o tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a chuj wam w dupe maniaki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 PaSzTeT kultura, a poza tym jeszcze się chwalisz swoim planem .. Proszę o bana dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Widać jak Ci zależy na serwerze... Tak jak już wcześniej zostało napisane, zbanować go na forum za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ojeju bana na forum i na serwerze... Normalnie będę płakał Wy żyjecie grą czy jaki chuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi