Rmcs! 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 1. Nick:R! 2. Imię:Piotr 3. Wiek: 28 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka(Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Reklamy sieci*:Tak 9. Opisz: Siebie:*Gram 12 lat z 3 letnią przerwą teraz wróciłem mam rodzine więc w gre wchodzą godziny wieczorne i nocne 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: 2-3 godzin 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Dni Robocze, Weekendy godz. 20-24 "**" - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na nie. Coś mi się nie chce wierzyć, że masz 28lat i że grasz 12lat z 3 letnią przerwą. "7. Link do swojego GT**:Nie posiadam" Reklamy Składka co jest obowiązkowe na Only DD2. (To że masz STEAM nie zwalnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 na njie -brak reklam -brak linka do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 http://www.gametracker.com/player/R%21/193.33.177.101:27156/ Sam nie możesz sobie poszukać.. R zrób reklamy > http://forum.cs-classic.pl/topic/16824-reklama-only-dd2/ No i zapłać składke, wchodzi kupno VIP'a A ode mnie masz tak, ze względu że siedzisz późnymi godzinami, no i godzinki na serwie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Na Nie -składka obowiązkowa -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestem na Nie powody: Dodatkowo chciałbym prosić i upomnienie admina TSUNAMI za te ss'y gdyż wiem ze robi to celowo i dla zabawy każdy ban jest od niego i dodatkowo przyznał się że nawet tych ss'ów które mi robi nie przegląda z góry dziękuję i pozdrawiam Po co mam sprawdzać te ss ? ? A po 1 robię ci ss bo uważam że jesteś odpalony więc na pewno jeszcze dostaniesz. A co do tego że specjalnie to jest bzdura. Twoje zachowanie na serwie mnie irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Składkę opłacisz, zrobisz reklamy, i jestem na tak. Spełniasz wymagania, a wieczorami przyda się ogarnięty admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestem na Nie to ty tak darłes morde przez micro ciagle dostawales kicki + powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rmcs! 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestem na Nie to ty tak darłes morde przez micro ciagle dostawales kicki + powody up Nigdy nie darłem mordy na servie i nie dostałem kicka jak już dostaje ss'y od Tsunami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Grać, grasz ale na razie chcę zobaczyć jak wygląda sprawa z tobą na serwerze (jak się zachowujesz). Napisz podanie za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi