Dworak 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nick:DworakLink do SSów: Nie mogę znaleźć Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 10 minut i 49 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Dworak [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 12501098 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=21862 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wszedłeś na nicku ( 1 ) Dworak i dostałeś bana za podszywke. Wyjaśnij czemu miałeś ( 1 ) w nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dworak 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ponieważ zaciął mi się server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wszedłeś na nicku ( 1 ) Dworak i dostałeś bana za podszywke. Wyjaśnij czemu miałeś ( 1 ) w nicku. Nie zgadzam się z tobą w ogóle. Jak można dostać bana za podszywke nicku? na publicznych serwerach nie istneje coś takiego :curl-lip: a jak już ktoś ma wymyślony "przez siebie" nickname to w sklepie może sobie wykupić rezerwacje nicku bo po to ten plugin jest i zarobek zarówno.. Także jak gracz płacze, że ktoś ma taki sam nickname to może sobie go rezerwować za grosze a jak nie ma ochoty to niech nie płaczę PEACE. :glasses-cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dworak 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak nikt na tym nicku nigdy tu nie grał. Zaciął mi się serv wyszedłem po czym znowu wszedłem dostałem kicka a kolejnym razem dostałem bana później Zobaczyłem że mi nick się zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi