Dworak 0 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Nick:DworakLink do SSów: Nie mogę znaleźć Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 10 minut i 49 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Dworak [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 12501098 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=21862 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Wszedłeś na nicku ( 1 ) Dworak i dostałeś bana za podszywke. Wyjaśnij czemu miałeś ( 1 ) w nicku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworak 0 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Ponieważ zaciął mi się server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netsky 200 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Wszedłeś na nicku ( 1 ) Dworak i dostałeś bana za podszywke. Wyjaśnij czemu miałeś ( 1 ) w nicku. Nie zgadzam się z tobą w ogóle. Jak można dostać bana za podszywke nicku? na publicznych serwerach nie istneje coś takiego :curl-lip: a jak już ktoś ma wymyślony "przez siebie" nickname to w sklepie może sobie wykupić rezerwacje nicku bo po to ten plugin jest i zarobek zarówno.. Także jak gracz płacze, że ktoś ma taki sam nickname to może sobie go rezerwować za grosze a jak nie ma ochoty to niech nie płaczę PEACE. :glasses-cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworak 0 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Jak nikt na tym nicku nigdy tu nie grał. Zaciął mi się serv wyszedłem po czym znowu wszedłem dostałem kicka a kolejnym razem dostałem bana później Zobaczyłem że mi nick się zmienił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,698 Posted April 18, 2014 Root Share Posted April 18, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts