neska. 3 198 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1. Nick: Enoo_MaDziaa2. Imię: Magdalena3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie (0/10) 9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Enoo_MaDziaa/193.33.176.93:27015/8. Reklamy sieci*: Uzgodnione z opiekunem 9. Opisz: Siebie Mam na imię Magda i niedawno skończyłam 16 lat. Moje hobby to koszykówka i siatkówka. Jeśli miałabym opisać siebie w trzech słowach, to myślę że brzmiałyby one tak: miła, pomocna i oczywiście skromna 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): NS11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Od 2-5h12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: W tygodniu 16-18, możliwe że też czasami trochę wcześniej, a w weekendy 9-11, 14-16, 19-20. I tu od razu to napiszę. Wiem że mam bardzo mało godzin na serwerze, ale widać, że brakuje tam adminów, więc myślę, że ktoś się do pomocy przyda. Możecie sobie pisać, że jesteście na nie, bo mam mało godzin na serwerze, ale np w przypadku Siwego, za bardzo wam to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 na tak -wymagania -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Pewnie że tak. Widać Cię często - Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Siwy to zupełnie inna bajka według mnie, ale wracając do Ciebie.Jeżeli nadal masz admina na BF2 - to najpierw ogarnij tamten serwer.Jeżeli zrezygnowałaś z BF2 - to jestem na nie, bo skaczesz po serwerach.Moderator - widać, że jesteś.Redaktor - nie miałem okazji zauważyć twoich pracAdmin. - już wspomniałem.Według mnie tak - jeżeli naprawdę niezwłocznie potrzeba adminówNie - w innych przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Gratuluje posady administratora. Zapraszam na Gadu-Gadu // Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Krypton 6H na serwerze na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi