bR3Jk 34 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam przejdę szybko i na temat ;p -Mam problem bo mam Steam i jak gram na ZM (Zombe Mod) to mam od czas do czasu tak jak by lagi czy przycięcia i nie wiem co mam z tym zrobić np.... miałem tak że strzelałem w Zombi i miałem przycięcie lub laga a komputer mam dobry a internet w miarę też dobry ;p -Może ktoś wie co zrobić z tym. A i jeszcze jedno gram na minimalnej grafice jaką no chce to jest 1024x768 (Renderer OpenGL, Display Mode Normal). Jak ktoś wie jak to zrobić proszę pomóc dam + za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMa 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 1) Wina steam , ponieważ mają duże obciążenia , też tak miałem i zainstalowałem Cs'a na nowo. Jak nie pomoże polecam ustawienia na takie Renderer Display Mode Resolution Highest (32 bit) jeżeli masz system 64 to ustawiasz na 64 OpenGL Normal 1024 x 768 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja bym Ci polecił odinstalować całkowicie Cs'a i go zainstalować też to miałem tylko że na innym serwerze też ZM . Zainstalowałem nowego i pomogło . Proponuje jak kolega u góry żeby go odinstalować i zainstalować od nowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Niestety po reinstalacji cs'a zdarzają się nawroty tego dziadostwa, mówię z doświadczenia. Strasznie uciążliwe cholerstwo męczę się z tym odkąd wróciłem do cs'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zrobiłam tak samo jak mówiliście i nic nie pomogło dalej ten spadek fps'ów ;p ale thx że mi o tym napisaliście macie ode mnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride69 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ja nie wiem ale ci pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi