AmY 3 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: [A]mY* 2.Nick admina/gracza który zawinił: vernon 3.Admin/Gracz : Vernon 4.Data i godzina: 19.04.2014 - 23:41:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jest pare osób. 6.Opis : Graliśmy mapkę cs_wiocha , każdy rzucał He tylko jako ja jedyny dostałem bana , jaka jest w tym sprawiedliwość , jak ja rzuciłem jednego he , dobiło kolesia , a inni rzucaja ich po 10 . I ban na 30 minut za co ? . Pierw powinno być ostrzeżenie a nie od razu taki ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 nie dostales jedyny tylko pierwszy (chyba ze jak mnie nie bylo to nie dawali) a po 2 juz nie raz widzialem jak grales i przy tobie ludzie dostawali za to bana, to jestes az taki tepy zeby nie zapamietac? a po 3 wchodzac na serwer akceptujesz regulamin w ktorym jest jasno napisane ze jest zakaz he na malych mapach a nie grasz tu od dzis wiec zanim nastepnym razem zechcesz cos pisac to najpierw uzyj mozgu i popatrz na regulamin i inne skargi na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 5. Zakaz rzucania He na małych mapach: pool_day, cs_wiocha.(Ban od 30 min do 1 godz) Pisze tutaj gdzieś aby najpierw dawać ostrzeżenie?. Co do rzucania sam wiem jak to jest. Jeśli jest jeden admin na serwerze ciężko wszystkich ogarnąć. Czasami w huda-ch nie pisze kto rzucił więc admin banuje tego kogo zobaczył że rzuca bądź pokaże mu się w konsoli. Nawet jeśli ktoś rzucił przed tb he a admin tego nie widział bądź nie pisało mu to nie ma prawa banowac bez dowodów losowego gracza. Także ban słuszny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi