AmY 3 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wymagania - Ukończone 15lat = 4 Lata temu - Przynajmniej 20h przegranych na serwerze = Jest tego znacznie więcej - Znajomość zasad ortografii i interpunkcji = Polonistyka na pierwszym miejscu - Zachowywanie kultury na serwerze = Oczywiście - Graczy z steam nie obowiązuje składka = Jutro będzie steam - Dobra znajomość Amxmodmenu = Dobra - Posiadanie Mikrofonu(są wyjątki) = Posiadam - Aktywność na forum(są wyjątki) = Jedyny minus - Czyste konto na forum(zero warnów) = Czysto - Zakaz używania dopalaczy na serwerze(skutkuje utratą admina/na pozytywne rozpatrzenie podania) = Czysto 1. Nick: [A]mY* 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): Dobra 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5BA%5DmY*/193.33.177.87:27051/ 8. Reklamy sieci*: Jak będzie trzeba to zrobię 9. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Ns/Steam będzie jutro jak zostanę przyjęty 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Bardzo dużo 11. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: od 8 rano moge grac do 8 rano żeby było z kim ! 12.Opisz siebie : Siemka , mam na imię Sebastian . Mam 19 lat pochodze z dużej wioski w zachodnio-pomorskim w gminie Połczyn-Zdrój . Interesuję się sportem , grami , muzyką , naprawdę jest tego dużo . Lubię spędzać czas przy komputerze , ale nie uważajcie mnie za NO-LIFE . Mam dziewczynę z którą jest mi cudownie , jestem z nią już ponad 2 lata . W cs gram już sporo czasu można powiedzieć że od 9 roku życia zaczynałem i jeszcze nie skończyłem . Na tym serwerze gram ok tygodnia jak nie dłużej nawet nie pamiętam kiedy zacząłem , spotkacie mnie pod nickiem "UP" . Jestem miłym , atrakcyjnym , młodym człowiekiem lubiący dobrą zabawe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 nie znasz regulaminu, zero aktywnosci na forum wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Mało jestem teraz ale tylko chwile cie widziałem na serwie, a wcześniej wgl. Do tego 18h na serwie. Nie, popracuj na forum i serwie a potem zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Grasz dużo ....ale dopiero od 2 dni (ogólnie 6). Nie masz przegranych 20h, na razie jestem na nie. Popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 na nie -godziny na forum -konto dla podania -aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie -godziny na forum oraz GT -tak jak widze konto tylko żeby dodać podanie i sp*epszyc Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Na nie. Słaba aktywność na serwerze jak i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 na nie nigdy nie widzialem cie na serverze. bezsensowna skarga moze swiadczyć ze nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 na NIE -kłamiesz w podaniu, chodzi o godziny na serwerze -mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi