Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, rozmyślałem nad moją starą propozycją dotyczącą Gamera i Uploadera. Stwierdzam że te rangi nie są potrzebne, zapewne było by tak że przez kilkanaście dni było by wielkie zainteresowanie a potem wszystko by zamilkło. Wpadłem za na pomysł aby zamiast tych rang powstałą jedna: Bywalec. Mianowicie ranga to była by dla osób które "pomagają sieci" i spełniają pewne wymogi. Na pewno to spodoba się graczom którzy chcą mieć inną rangę niż tylko gracz. Wzór na bywalca Nick: Wiek: Ile czasu jesteś wstanie Czas spędzony na forum: Czy jesteś w stanie pomagać sieci(Reklamy, opisy na portalach, itp): Jakie masz pomysłu na rozwój naszej sieci: Kontakt: Wymagania: -Przynajmniej 200 sensowych postów -Przynajmniej 100h spędzonych na forum -Bycie pomocnym dla innych -Znajomość zasad interpunkcji i ortografii -Czyste konto(Zero warnów) -Ukończone przynajmniej 14lat Pozdrawiam Sebrox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pomysł jak najbardziej mi się podoba. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Również za Pomysł dO bRy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Fajny pomysł. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Też ostatnio pisałem o dodaniu rangi Bywalca Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zawsze cos nowego Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 No fajne. Może dodać coś temu Bywalcowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi