nafukany feder 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 1.Twój Nick: NafuKaNY fedEr.2.Nick admina który zawinił: Dawidek3.Admin: Dawidek 4.Data i godzina: 24.12.2012 - 00:52:375.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak demka ani screenow admin nie zrobił.6.Opis sytuacji: Dawidek 'wielki' h@ serwera, banuje za nic mozna powiedzieć: - Ktos napisał ''Zrobisz loda bedzie zgoda'' i dostałem bana. - Wchodze po 5 minutowym banie na serwa gram kulturalnie po czym dostaje bana z wallhacka, nie zrobił mi screenów ani nic innego z ''dupy'' ban mozna powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 widze wchodzisz na wysokie wody : ))a z tym ze "banuje za nic" to nie prawda , bo gralam na tym serwie i banuje dobrze ..jesli ktos sie zachowuje w sposóbnieodpowiedni to nalezy mu sie ban i tyle .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafukany feder 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak jest takim ''dobrym'' adminem to najpierw niech sie zastanowi co ma zrobić a nie banować z dupy bez ssów bez niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No chyba rzeczywiście ma rację. Bez ss ban za Wh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Może ma racie a może nie zobaczymy co powie Dawidek a co do pierwszego bana to jak dostałeś go na 5-30 min to nie ma co się skarżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja niestety jestem za oskarżającym, chociaż słyszałem że H@ nie ma obowiązku robienia ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Koleżko byles odpalony , chcesz zobaczyc za co ? Sprawdz demko z mapy w której dostales bana . Wczesniej dostales bana na 5 min za kulture :)A jeżeli widze ,że koleś ma 100% wall hacka to nie robie mu screenow bo są tak zwane anty ss ,a i jeszcze jedno mowisz ,że bez dema ,a jest hltv.Admin na spec widzi na sciane padające światlo a ty celowales po modelach więc UB nie będzie. Myślę ,że skargę mogę zamknąc.Dziękuje pozdrawiam Dawidek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi