Zer0 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 1. Nick: Zer0 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 13lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): Myśle, że znam tak z 4/10 (Do końca tego weekendu będzie 6-7/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie . 6. Składka(Tak/Nie): Raczej tak,ale od następnego miesiąca ... I tylko jeśli można SMS. 7. Link do swojego GT**: Szczerze nie wiem co to jest. 8. Reklamy sieci*:http://forum.onrush.pl/index.php?/topic/929-cs-classicpl-zaprasza-do-wsp%C3%B3lnej-gry/ http://reksio-cs.pl/serwery-cs-counter-strike-f13/cs-classic-pl-t35367.html http://3mod.pl/topic/48296-cs-classicpl-zaprasza-do-wsp%C3%B3lnej-gry/ Dodam jeszcze 1 reklamy. 9. Opisz: Siebie:* Hm. nie wiem od czego zacząć, ale chyba zacznę od tego, że na serwerze mam wiele znajomości. Jestem miły i pomocny starszym. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Non Steam. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Dość dużo od 3-5h. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze-Najczęściej po szkole. 13-16. Weekend-Rano i wieczorem, bardzo często. 8-11 i 17-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na nie! wiek amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Niby aktywny na serwerze, ale jestem na nie. 13 lat, 1 post, amxx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie Konto dla podania , 13 lat , AMX 4/10 . Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na NIE. AMX,wiek "Link do swojego GT**: Szczerze nie wiem co to jest."- jak Ty nie wiesz co to GT to ja nie mam pytań, na admina się nie nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na nie. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 amxx? Odpada, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyzoR 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na nie -13 lat -Szczerze nie wiem co to jest. - AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Co do amx to pamiętajcie, że większość pisze 7/10, a tak naprawdę nie wie wiele więcej od przeciętnego gracza.Generalnie to gracz jest ogarnięty - nie miałem okazji zauważyć dziecinnych zachowań - choć ma tylko 13 lat, dlatego zupełnie nie rozumiem czemu uważacie, że to powód na nie.Jak dla mnie to negatywnymi stronami są:Nieznajomość GT i niezbyt pewny w amx oraz konto pod podanie.Mimo to zaryzykowałbym okres próbny, ale dopiero za tydzień jeśli poprawi swoje braki, bo jak sam pisze amx nadrobi, a GT wielką zagadką nie jest i poznanie tej strony zajmie mu 5 minut, więc najgorszą bolączką będzie pokazanie się na forum w zaledwie tydzień.Powody na tak?Szczerość się ceni,Łagodnie usposobiony,Sporo na serwerze w ciągu dnia,72h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak dla mnie wiek nie ma duzego znaczenia. Na TAK -ogarnia -serwer good -forum da sie nadrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 - WIEK poto istnieje takie cos jak wymagania zeby to spelniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi