PaPkUu 658 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wiek: 19. Kontakt (GG/e-mail/steam): 45813947, steam- galaviz003Kiedy zaczynałeś grę w cs: Nie pamiętam, ale już mineło dobrych parę lat.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre.Ile masz wolnego czasu?: Teraz aktualnie nie pracuje, więc jestem obecny cały czas.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc chłopakom, wiem że mam na ogarnięciu CoD'a, ale jestem tak samo obecny jak na forum.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): ECC 5.2 Wymagania:- 150 postów +- 20 dni na forum +- Minimum 15 lat +- Aktywne konto od dwóch miesięcy + @@ Siwy, po pierwsze, walić to sobie możesz (...) a ss'y które robię, przyznam się że było parę takich sytuacji że robiłem z respa nie wchodząc na spec, ale teraz za każdym razem robiąc ss'y wchodzę na specta. . Po drugie, nie możliwością jest 75% moich banów które dostają ub ( pokaż mi to 75% ), po trzecie jestem na forum dostępny cały czas, nie siedzę i nie noł lajfie tak jak Ty bo mam jeszcze CoD'a na ogarnięciu, sprawdzam forum i wychodzę, ale robię to za każdym razem jak mnie zabiją, lub zmienia się mapa. Tyle w temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 papku, jak ty porządnie screenów nie potrafisz walić po 1 z gry na respie walisz graczom, po 2 75% twoich banów wychodzi na UB. A poza tym słabo coś u ciebie na forum, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja myślę że można mu dać szansę. Jest z nami już długo, więc nie widzę przeszkód ku temu by przyjąć go przynajmniej na okres próbny, zobaczymy jak sobie będzie radził. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi