Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 1. Nick: Gemciu 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 14 (rocznikowo) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10) 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) Nie. 6. Składka(Tak/Nie): Mogę czasami wspomóc finansowo 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/gemciu/ 8. Reklamy sieci*:http://cs-soplica.com/topic/155189-cs-classic-cod-mod-45001-lvl/?p=960857 (nie wiem ile więc daje jedną jak ma być więcej to napiszcie a to zrobię) 9. Opisz: Siebie:*Nazywam się Tomasz w czerwcu skończę 14 lat. Interesuje się sportami m.in trenuje siatkówkę, gram również w piłkę nożną ale jak narazie amatorsko.Jestem cierpliwy często też miły i pomocny. Cenię sobie sprawiedliwość. Dobrze znam zasady ortografii języka Polskiego. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Non steam lecz zbieram na steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: Jestem od 14 bądź 15 w domu czyli tak od 2-6 godzin dziennie. (zależy od treningów ,które trwają 2 godziny) 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Tak jak na górze napisałem. Gram przeważnie od 14 lub 15 tak do 22 chyba że weekend to później. (od siebie). Bardzo chcę zostać adminem Cod Moda dlatego że bywam w porach kiedy jest trochę cziterów których mogę banować. A adminów jak zauważyłem nie ma zbyt często a na serwerze czasami nie da się grać. Również mogę z innymi adminami rozmawiać na temat graczy ,który np: zainteresował nas swoją grą. i zrobić mu ssy by sprawdzić czy wszystko jest ok. Będę starał się zachowywać porządek na serwerze czyli Kultura Mikro 16+ albo mutacja itp. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Konto dla podania .. Ogarnij czas spedzony na forum . 35 Gemciu 1002 15.43 1.08 15h na serwie... Warn za składanie podania bez wymagac ... Mało cie widze.. jestem codziennie nawet i po 8h ... Na chwile obecną Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nie . Konto dla podania , 14 lat , Nie . MałoLacik troszkę wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Widziałem cię na Codzie ale: *Za mały wiek masz (+16). *Steam nie masz a potrzebny jest na Admina a nie (nonsteam). *Za mało reklam zrobione. *I zapewniam ze tak na AMX się nie znasz dobrze. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Brak wymagań, Odrób obecność, no i ten wiek ;/ potrzebujemy dojrzałych administratorów. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na nie. Wiek, ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE.Powody w/w. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi