Jimmy 69 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 siema nie znacie mnie wiekszosc dlaczego dlatego ze co chwile jest tu zmiana serwow nazwy itp , o czym chcem napisac o tym ze jak czytam odpowiedzi na zlozone podania na admina na OnlyDD2 bo tam gram to smiech i placz mnie ogarnia , marudzicie ze biegaja boty odpalone a zalujecie komus popilnowac gry ? piszecie za malo czasu na forum ? a moze napierdala caly dzien w csa i na forum nie ma zadnej ciekawostki co wy na to ? dla mnie to jak traktujecie ludzi z gory odpowiadajac im NIE jestescie zalosni w tej kwesti malo jest adminow nie zalujcie ludziom tej satysfakcji ze chce pomoc , tacy malo ogarnieci jestescie ze ktos kto nie ma admina i wypowiada sie na temat podania kolegi odpisujac mu nie bo malo czasu na forum spedza , ludzi ogarnijcie sie potrzeba wiecej adminow WIECEJ ! rozumiecie ? jak kurwa mozna grac spokojnie jak jest 3-5 adminow ktorzy schodza sie praktycznie w tym samym czasie ? nie dosc ze korzysc jest dla graczy bo to w sumie o nas chodzi nie ? a druga sprawa pieniadze za admina vipa itp chcecie ? wezcie to przeczytajcie ze zrozumieniem dla glupkow to bedzie zagadka pozdrawiam Jimmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawa wytłumaczona na GG. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi