JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Siemaneczko Wszystkim ;p Mam taką ciekawą propozycję, żeby ogarnąć coś takiego jak "Classic Team", który będzie reprezentował sieć grając turnieje / mixy itp... ;D będzie lider temau który będzie zajmował się wszystkim co z tym związane, czyli treningi, organizowanie mix'ów, zapisywanie teamu do turnieju CO wy na to ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem Jelonek za może się przydać masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem za tym żeby zrobić coś takiego, to będzie dobra rozrywka dla "Team'u Classic'a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No nie wiem . Ale oki jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Owad czytanie ze zrozumieniem się kłania Na nie -po co to skoro i tak nie gramy żadnych mixów ani nic, to jest sieć serwerów a nie klan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 -po co to skoro i tak nie gramy żadnych mixów ani nic, to jest sieć serwerów a nie klan Też tak uważam. Według mnie nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ale z tagiem klanu możecie biegać po serwerach CSC w nicku i gramy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 -_- Ma rację . Jestem Za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Też Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Przede wszystkim jeśli ogarniecie jakiś mocny team, który będzie ogarniał mixy/turnieje to zrobicie darmową reklamę, oczywiście im lepszy zespół tym większa reklama.Generalnie pomysł dobry, ale trzeba znaleźć ludzi którzy to ogarną - przede wszystkim lidera, a później graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ale z tagiem klanu możecie biegać po serwerach CSC w nicku i gramy Właśnie o to mi chodzi DO tego działy klanowe nw " Classic Team" poddziały "Rekrutacja Teamu", "Informacji", "Zebrania" coś w tym stylu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Skoro znajdzie się grupa 5 osób, które będą chciały pograć wspólnie mixy/esla/turnieje to czemu nie. Nie wiem czemu ludzie negujecie skoro chodzi o stworzenie tylko teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem za, ale wydaję mi się, że to jedynie będzie służyć jako reklama sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem za: - genialna reklama sieci wśród graczy mix'ów - dobra zabawa Teraz pytanie, jak będzie się wybierać takie osoby: top1 z każdego serwera (oprócz deathrun i zombie) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ja również jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na serwach ma VIP (zeby nie przesadzac..To nie na wszystkich, na tych ktorych gra) I gra sobie na nicku + (no i jak w temacie) Nick + CSC Team / CSC Team + Nick No i do tego zeby nie pchal sie kazdy wymagania wieksze od moderatora. 300 post / 400 12mies / 6 na forum admin na jakims serwie No i standard 0 warnow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na serwach ma VIP (zeby nie przesadzac..To nie na wszystkich, na tych ktorych gra) I gra sobie na nicku + (no i jak w temacie) Nick + CSC Team / CSC Team + Nick No i do tego zeby nie pchal sie kazdy wymagania wieksze od moderatora. 300 post / 400 12mies / 6 na forum admin na jakims serwie No i standard 0 warnow O tym zadecyduje już lider wytypowany przez -_- i Rybaka ;p, jeżeli pomysł wypali a rekrutacja mogła by wyglądać tak ,że jest podanie, większość na tak to wtedy bierze się daną osobę na mix'a i ocenia się jego gra ;p słaba gra odpada, dobrze gra to przyjęty wątpię, że będzie wyglądało to tak, że podanie i od razu w Classic Team ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wiecie że karol napisał to ironicznie? Bo z tego co zauważyłem to jeszcze nikt się nie domyślił .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jelonek ale mi nie chodziło o to. Osobna ranga, nie z twoją propozycją o tych klanach, mixach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czemu nie...opiekunowie i stali bywalcy z łatwością wytypuja najmocniejszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja gram przeważnie na ffa i widze kilku graczy z mocnym stałym skillem, że nie mają słabszych dni (mają ale rzadko) i mapke konczą ze statami 35:5 etc. więc jak z każdego serwera zebrać najlepszych to CSC ma dobrą pakę na mixy/turnieje etc. co da w pewnym stopniu reklame oraz dobrą zabawe dla nich. ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jestem ZA i zgłaszam się do grania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja tez jestem za ale żeby wybrać takich najlepiej jakby odbył się jakiś turniej na sieci wtedy najlepsza 5 reprezentowała by CSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja gram przeważnie na ffa i widze kilku graczy z mocnym stałym skillem, że nie mają słabszych dni (mają ale rzadko) i mapke konczą ze statami 35:5 etc. więc jak z każdego serwera zebrać najlepszych to CSC ma dobrą pakę na mixy/turnieje etc. co da w pewnym stopniu reklame oraz dobrą zabawe dla nich. ZA. Tylko, że do CSC Team obowiązkowy jest steam, ponieważ nigdzie NS'a nie wezmą na turniej czy mix'a ;d a większość na FFA to ns'y xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem Za zrobieniem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi